16:06 uur 03-03-2016

Dimension Data wint vijf Global Awards op Cisco Partner Summit 2016

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Dimension Data heeft vandaag aangekondigd dat het is bekroond met vijf Cisco® Partner Summit Global Awards voor zijn activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Azië-Pacific en Japan (APJ). Dimension Data sleepte ook nog eens 23 onderscheidingen binnen, waaronder vier geografische regioprijzen, achttien Theater Awards en een Marketing Velocity Award. Dit brengt het totaal op 28 Cisco Awards die Dimension Data ontving op een receptie gehouden tijdens de jaarlijkse partnerconferentie van Cisco die deze week plaatsvond in San Diego, Californië.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160302006287/nl/

Brett Dawson, Group CEO, Dimension Data, spreekt over de snel veranderende wereld waarin de consumpt ... Brett Dawson, Group CEO, Dimension Data, spreekt over de snel veranderende wereld waarin de consumptie van technologie de wijze waarop organisaties opereren verandert

De Cisco Partner Summit Global Awards, die worden uitgereikt aan buitengewone channelpartners, zijn ontworpen om de best-in-class zakelijke praktijken te erkennen en dienen als model voor de branche. Onderwerpen die worden beoordeeld, zijn onder meer innovatieve praktijken, successen die gebaseerd zijn op door architectuur bepaalde aanpakken, op strategische bedrijfsresultaten gerichte programma’s, het grijpen van nieuwe kansen en verkoopbenaderingen.

“Het doet mij een groot genoegen om de gedurfde en innovatieve prestaties van onze partners te erkennen die de kracht van het vastleggen van markttrends hebben laten zien om zo nog meer waarde te bieden aan onze klanten,” aldus Wendy Bahr, senior vicepresident, Global Partner Organisation, Cisco. “Ik ben vereerd om Dimension Data te erkennen voor de uitstekende prestatie van het bedrijf bij het begeleiden van klanten die ontdekken hoe ze ultieme voordelen kunnen bereiken door van technologie een zakelijke differentiator te maken.”

Brett Dawson, Group CEP van Dimension Data, verklaarde: “Bekroond worden met vijf Global Cisco Awards komt vlak na de aankondiging van vorige week dat Dimension Data en Cisco de mijlpaal van een 25-jarige samenwerking hebben gevierd. In een snel veranderende wereld waarin de consumptie van technologie de wijze waarop organisaties opereren transformeert, heeft Cisco consequent het voortouw genomen in de branche. Ik ben ontzettend trots op onze gezamenlijke prestaties en successen. We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking met Cisco om de ambities van onze klanten te versnellen.”

De Cisco Partner Summit Global Awards geven een beeld van de best presterende partners binnen specifieke technologiemarkten in alle geografische regio’s. Alle prijswinnaars worden geselecteerd door een groep van leidinggevenden van de Cisco Global Partner Organization en regionale bestuurders.

-EINDE-

Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Cisco en/of haar verbonden ondernemingen in de VS en andere landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hilary King, Global PR Manager
Dimension Data plc
Tel.: +2711 575 6728
Mob.: +2782 414 9623
hilary.king@dimensiondata.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr