14:43 uur 03-03-2016

Benu Networks demonstreert in Parijs platform voor intelligente thuis- en werkapplicaties dat steunt op vCPE en SD-WAN

BOSTON, SAN FRANCISCO & PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Benu Networks, een innovatieve systeemleverancier voor netwerkexploitanten met dragende wifi en gevirtualiseerde netwerkdiensten, demonstreert zijn vCPE-systemen op MPLS +SDN +NFV World, dat van 8 tot 10 maart plaatsheeft in Parijs. Benu toont op dit evenement zijn platform Virtual Service Edge, bedoeld voor dienstverleners die intelligente applicaties voor thuis en op het werk aanbieden.

Benu’s Virtual Service Edge (VSE) is een platform voor dienstverleners dat mobiel verkeer, wifi, vCPE en SD-WAN combineert voor innovatieve, in de cloud bestuurde diensten voor woningen en bedrijven. Benu VSE werkt met COTS-servers die een volledig schaalbare gevirtualiseerde netwerkfunctie ondersteunen, zoals omschreven in de NFV-architectuur van ETSI. VSE is een open platform met een REST API om een wendbare aanleveringsarchitectuur met verbeterde schaalbaarheid mogelijk te maken.

 

Benu Networks to Showcase Smart Home and Smart Business Virtual Platform Leveraging vCPE on SD-WAN Technologies at Upperside Event in Paris

BOSTON, SAN FRANCISCO & PARIS–(BUSINESS WIRE)– Benu Networks, innovative provider of solutions for network operators deploying Carrier Wi-Fi and virtualized network services to demonstrate its vCPE solutions at the MPLS +SDN +NFV World Paris March 8-10. At this event, Benu will be showcasing its Virtual Service Edge platform for service providers to offer Smart Business and Smart Home applications.

Benu’s Virtual Service Edge (VSE) is a platform for service providers that combines Mobility, Wi-Fi, vCPE and SD-WAN technologies to deliver innovative cloud managed services to residential and enterprise markets. The Benu VSE can run on COTS servers supporting a Single Instance and fully scalable Virtual Network Function (VNF) as defined in ETSI Network Function Virtualization (NFV) architecture. The VSE is an open platform supporting a REST API to enable an agile service delivery architecture with better scaling economics.

“Benu is excited to be participating at this industry leading event for SDN & NFV providers to highlight their solutions,” said John DePietro, VP of Marketing and Product Management. “Benu’s VSE platform transforms the operator’s ability to deliver value added services with more agility and greater return on investment.”

To request a meeting to learn more about our virtual solution, please email at events@benunets.com.

About Benu Networks: Benu helps operators dynamically and exponentially scale their existing networks for better service agility and improved service value. With Benu solutions operators have the flexibility needed to provide Smart Wi-Fi, Smart Home and Smart Business services. Benu is a privately held global company based in the United States. For more information, please visit the Benu Networks website: www.benu.net.
Follow us on Twitter @benunets

Contacts

Benu Networks, Inc.
Melissa Waltz, +1-978-223-4700 x5031
cell: +1-978-406-1018
mwaltz@benunets.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr