11:35 uur 29-02-2016

Dimension Data voor tweede opeenvolgende jaar gecertificeerd als een van de topwerkgevers wereldwijd

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Dimension Data, de wereldwijde leverancier van IT-oplossingen en -diensten, heeft vandaag aangekondigd dat het voor het tweede achtereenvolgende jaar gecertificeerd is als een van de beste werkgevers ter wereld voor zijn uitstekende aanbod voor werknemers.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160229005133/nl/

The digital explosion is impacting the way we attract, retain, and manage talent (Photo: Business Wi ... The digital explosion is impacting the way we attract, retain, and manage talent (Photo: Business Wire)

De strenge criteria van het jaarlijkse onafhankelijke onderzoek van het  Top Employers Institute zijn onder meer talentbeheer, leiderschap, training en ontwikkeling, en initiatieven om talentvolle werknemers aan te trekken, te behouden en te motiveren.

Dennis Utter, Global Business Director van het Top Employers Institute: “Optimale omstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen. Uit ons uitgebreide onderzoek blijkt dat de werkomgeving en arbeidsomstandigheden bij Dimension Data uitstekend zijn. Daarnaast biedt de organisatie een breed scala aan creatieve initiatieven – van secundaire arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden tot prestatiebeheerprogramma’s die goed zijn doordacht, en echt in lijn zijn met de bedrijfscultuur.”

Brett Dawson, Group CEO van Dimension Data, zei: “We zijn erg enthousiast dat wij voor het tweede jaar op rij worden erkend als een van de toporganisaties wereldwijd. De omvang en snelheid van technologie verschuift paradigma’s, bedrijven en merken, producten, processen en zelfs hele bedrijfsmodellen. Met name digitale technologie biedt fantastische mogelijkheden voor organisaties. Maar om de concurrentie voor te blijven en de ambities van onze klanten te versnellen, moeten we de concurrentie voorblijven. Dat zou niet mogelijk zijn zonder ons groeiende team van meer dan 31.000 getalenteerde mensen over de hele wereld.”

Marilyn Chaplin, Dimension Data’s Group Executive, Human Resources: “HR wordt niet langer gezien als een transactionele, bureaucratische afdeling voor het aanvinken van vakjes. De digitale explosie beïnvloedt de manier waarop we talent aantrekken, behouden en beheren. Ik ben van mening dat het van vitaal belang is om op het juiste moment de juiste investeringen in onze mensen te doen. In de hedendaagse, snel veranderende digitale wereld zorgen we continu voor bijscholing van ons talent, zodat zij bijblijven met de veranderingen in onze industrie.”

Klik hier om te horen wat de medewerkers van Dimension Data zeggen over het werken voor een wereldwijde topwerkgever.

Volg Dimension Data op onze social-mediakanalen voor het laatste nieuws:

-EINDE-

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
Dimension Data Holdings
Hilary King, +2782 414 9623
Global PR Manager
hilary.king@dimensiondata.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr