09:35 uur 29-02-2016

Bekijk India-Pakistan live en exclusief op YuppTV

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– Na de  indrukwekkende overwinning van afgelopen woensdag op organisator Bangladesh in de openingswedstrijd van het toernooi, ontmoet India aartsrivaal Pakistan op zaterdag 27 februari.

De twee landen hebben elkaar niet ontmoet sinds het WK-duel in 2015, omdat de in december voorgestelde wedstrijdserie niet kon plaatsvinden.

Gezien India’s T20-vorm in Australië en in de thuiswedstrijd tegen Sri Lanka kortgeleden wordt er veel verwacht van de mannen in het blauw.

In de eerste wedstrijd op woensdag verloor India al vroeg 3 wickets, maar Rohit Sharma bleef boundary’s slaan en hielp zijn team aan een score van 166 runs voor 6 verloren wickets. Bij de kracht van India’s bowling werden vroeger nogal wat vraagtekens gezet, maar de bowlers sloten woensdag hun taak ruim op tijd af. Ashish Nehra nam drie wickets en de andere fast bowler Jasprit Bumrah één, terwijl spinner Ravichandran Ashwin hielp bij het lamleggen van Bangladesh. In de geschiedenis van internationale Twenty20-wedstrijden won India vijf van de zes wedstrijden tegen Pakistan. Het wordt interessant om te zien of de mannen in het groen op zaterdag in de mogelijkheid zullen zijn om hun tweede overwinning op India te boeken, of dat India voor nummer zes gaat.

Alle actie is live en exclusief te zien op YuppTV in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Maleisië. Cricketfans in Singapore kunnen het toernooi ook via de YuppTV-app LIVE bekijken op meerdere apparaten met een internetaansluiting, zoals SmartTV’s, smart blu ray-spelers, mediaspelers voor streaming, laptops, gameconsoles, smartphones en tablets.

Uday Reddy, oprichter en CEO van YuppTV: “Als cricket een religie is in India, dan heeft Twenty20 International een even indrukwekkende rituele waarde. Wedstrijden tussen India en Pakistan hadden altijd een emotionele verbinding voor de toeschouwers. We zijn verheugd om exclusieve internationale Twenty20-inhoud op meerdere apparaten aan te kunnen bieden aan onze klanten in het buitenland. Daarmee benadrukken we onze toewijding voor het aanbieden van de meest gewaardeerde inhoud aan onze klanten en geven we hen de kans om favoriete cricketsterren in actie te zien.”

Over YuppTV:

YuppTV is één van ‘s werelds grootste internetgebaseerde tv- en on demand-dienstenaanbieders en biedt meer dan 200 tv- kanalen, 5000 films en 100 tv- shows aan in 12 talen. YuppTV heeft 25000 uur entertainment in een bibliotheek gecatalogiseerd, terwijl er dagelijks 2500 uur aan nieuwe on demand-inhoud wordt toegevoegd aan het YuppTV- platform. YuppTV biedt technologie voor live- tv en terugkijk mogelijkheden aan. YuppTV is in meer dan 50 landen actief. YuppTV is op dit moment het nummer 1 platform voor betaal televisie op internet voor Indiërs in het buitenland en eveneens het grootste internet- tv -platform voor beschikbare premium inhoud in India. YuppTV is de meest gedownloade SmartTV-app van India en kan pronken met 8 miljoen mobiele downloads met een gebruikersbeoordeling van 4.0. Voor meer informatie: http://www.yupptv.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan
040-23555055

Check out our twitter: @NewsNovumpr