10:56 uur 24-02-2016

Bluebeam Software lanceert Revu 2016

PASADENA, Californië, Verenigde Staten–(BUSINESS WIRE)– Bluebeam® Software, toonaangevende ontwikkelaar van op PDF gebaseerde annotatie- en samenwerkingsoplossingen voor architectuur, engineering en de bouw (AEC) en de olie- en gasindustrie, kondigt de release aan van Bluebeam Revu® 2016, de nieuwste versie van het topproduct van het merk.

Bluebeam heeft de 2016-versie op een andere manier gelanceerd dan gebruikelijk. De nieuwe functionaliteit van Revu is via een wereldwijde live webcast gepresenteerd door in de VS gevestigde Bluebeam-klanten uit de bouwsector: Black & Veatch, Turner Construction, Sundt en Arntz. Bij de presentaties werden toonaangevende AEC-mentoren gekoppeld aan hun jonge AEC-leerlingen. Elk duo demonstreerde nieuwe productfuncties en verbeterde workflowoplossingen. Tijdens de webcast kondigde Bluebeam ook aan dat het bedrijf gratisproductlicenties aan studenten zou verlenen die tussen nu en eind maart.

Revu 2016 combineert deze nieuwe functies met krachtige mogelijkheden voor annotaties, samenwerking en bewerkingen in PDF-bestanden. De software is ontworpen om documentbeheer, rapportage en navigatie bij digitale projecten te verbeteren:

  • Batch Markup Summary maakt het rapporteren over en exporteren van gegevens uit meerdere PDF-bestanden mogelijk, waardoor de communicatie en manipulatie van belangrijke gegevens voor grote projecten eenvoudiger worden. Gebruikers kunnen ervoor kiezen één enkel annotatieoverzicht van meerdere PDF-bestanden te maken, of juist individuele overzichten per PDF in de batch.
  • Verbeteringen in de Revit-plug-in maken het onder andere mogelijk om Revit-kamers automatisch naar Revu Ruimtes te exporteren. Zo hebt u een slimmere PDF die de locatie van al uw annotaties volgt en oppervlaktemetingen eenvoudiger en sneller berekent.
  • Met Legends heeft iedereen die een PDF bekijkt meteen toelichting bij de annotaties op de pagina. Legends worden automatisch bijgewerkt zodra er annotaties worden toegevoegd, verwijderd of gewijzigd.
  • Het navigeren in en sorteren van onbeperkte PDF’s in Sets wordt eenvoudiger met Tags. De functie Sets maakt het mogelijk om een groep PDF’s van verschillende bronnen als één enkel document te bekijken in één tabblad. Met Revu 2016 kunnen gebruikers gemakkelijk tags toevoegen aan bladen op basis van bladnummer, bladnaam, datum tekening, revisienummer en meer. Door tags aan bladen toe te voegen, kunnen gebruikers zelfs een volledig tekeninglogboek genereren vanuit een Set.
  • Andere verbeteringen zijn ondersteuning voor dynamische XFA, opmaak bij het exporteren van bladwijzers en meer uitlijnopties voor annotaties. Daarnaast kunnen Open Licence-klanten nu voor het eerst Revu 2016 en Vu 2016 zij aan zij installeren.

We hebben Revu 2016 samen met onze klanten ontwikkeld om gebruikers te helpen de grenzen van PDF-navigatie en -rapportage verder te verleggen dan ooit“, aldus Bluebeam President en CEO Richard Lee. ” Om de waarde van deze samenwerking aan te tonen, nodigden we onze klanten uit om Revu 2016 zelf te demonstreren. Met hun hulp is deze versie van Revu beter gelanceerd dan alle voorgangers.

Revu 2016 wordt gedemonstreerd in een reeks live webinars volgens dit schema.

Bluebeam Revu 2016 is vanaf 24 februari 2016 rechtstreeks verkrijgbaar bij Bluebeam Software en officiële Bluebeam-resellers.

Informatie over Bluebeam Software, Inc.

De innovatieve desktop-, mobiele en cloudoplossingen van Bluebeam Software verleggen de grenzen van digitale samenwerking zodat professionals in de meest document-intensieve bedrijfstakken hun werk beter kunnen doen. De bekroonde PDF-oplossingen van Bluebeam worden door ‘s werelds beste architecten, ingenieurs en aannemers, olie- en gasbedrijven, fabrikanten, overheidsinstellingen en gemeenten ingezet om hun papiergebruik met meer dan 85% terug te dringen en hun productiviteit met meer dan 60% te verhogen. Het Account Services-team en wereldwijde reseller-netwerk van Bluebeam bieden al meer dan 10 jaar oplossingen voor uitdagingen van klanten in meer dan 100 landen. Bezoek  www.bluebeam.nl en ontdek waarom Bluebeam de status quo verandert en een nieuwe standaard zet.

Contacts

Bluebeam Software, Inc.
Kristine Stene
+1 626-788-4205 Direct
kstene@bluebeam.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr