09:30 uur 18-02-2016

Posiflex presenteert uitgebreid POS-portfolio en nieuwste productinnovaties voor de detailhandel tijdens EuroCIS 2016

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Posiflex Technology, Inc., (TSE:8114) een toonaangevende internationale naam op het gebied van het ontwerp en de fabricage van POS-oplossingen en -apparaten, zal haar volledige POS-portfolio tentoonstellen en haar nieuwste POS-productinnovaties onthullen tijdens de EuroCIS 2016, de voornaamste detailhandelvakbeurs gewijd aan technologie in de detailhandel, op 23-25 februari 2016.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160218005404/nl/

De producten van Posiflex op EuroCIS 2016 (Afbeelding: Business Wire)De producten van Posiflex op EuroCIS 2016 (Afbeelding: Business Wire)

Owen Chen, President en CEO van Posiflex Technology, Inc. merkt op: “Posiflex is wereldwijd leider op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve POS-oplossingen die detailhandelaren in staat stellen klanten de winkelbeleving te bieden die ze verwachten in de steeds complexer wordende wereld van de detailhandel. Het verheugt ons zeer aanwezig te zijn op de EuroCIS om uiting te geven aan onze toewijding tot de bevordering van POS-markt en tot het zetten van nieuwe normen op het gebied van POS-oplossingen in heel 2016.”

MT-serie: meervoudig bekroond mobiel POS-systeem

Het bedrijf toont het nieuwste model van de mobiele POS MT-serie – de MT-4308W. De MT-4308W, speciaal gebouwd voor zakelijke mobiliteit, is voorzien van een 8-inch aanraakscherm van Gorilla Glass dat een hogere mate van duurzaamheid biedt voor gebruik in de detailhandel. De tablet, uitgerust met Intel’s nieuwe Cherry Trail-processor, voorzien van Windows Embedded 10 IoT, levert de verbeterde prestaties en indrukwekkende productiviteit waar detailhandelaren behoefte aan hebben voor het runnen van hun winkels.

De MT-serie heeft internationale erkenning gekregen door achtereenvolgens diverse prestigieuze awards te winnen, waaronder de Red Dot Award, Good Design Award en Taiwan Excellence Award. Het product is afgestemd op een nieuwe ontwikkeling op het gebied van mobiele POS-systemen – een hybride POS-terminal met krachtige mobiele POS-mogelijkheden die zo nodig eveneens kan worden ingezet als een volledig uitgerust stationair POS-systeem.

HS-serie: het ultieme ruimtebesparende alles-in-één POS-systeem

Tevens te zien is de compacte POS-terminal uit de HS-3510W-serie, ideaal voor elke toepassing waarbij ruimte een belangrijke rol speelt. Onlangs de compacte vormgeving is de ventilatorloze HS-3510W-serie een echte “alles-in-één” POS-oplossing. In de terminal met aanraakscherm van 10 inch zijn alle voorzieningen die dagelijks worden gebruikt tijdens POS-bewerkingen geïntegreerd. Dit betreft onder andere een afneembare thermische printer, optionele ingebouwde 2D-barcodelezer, MSR, biometrische vingerafdruksensor, RFID, Wi-Fi-module en extra scherm voor de klant.

XT-serie: hoogwaardige en flexibele ventilatorloze POS-terminal

De XT-serie, met zijn oogverblindende slanke ontwerp en randloze aanraakscherm, is voorzien van een gepatenteerde inklapbare standaard waarmee het systeem kan worden geconfigureerd als vlak systeem, systeem met een laag profiel, en volledig uitgeklapt systeem, hetgeen de winkelier ongekende flexibiliteit biedt. Posiflex zal het nieuwe POS-systeem XT-5515Pro met 15-inch aanraakscherm presenteren. Dit is de verbeterde versie van de vlaggenschip XT-5515, aangedreven door een Intel Core i5 CPU en vPro-technologie voor beheer op afstand. De XT-5515Pro is nu voorzien van 6 USB 3.0-poorten, De oorspronkelijke DisplayPort die te vinden was op de standaard XT-5515 is vervangen door een HDMI-poort.

HC-serie: de volgende generatie op het gebied van infotainment-technologie

De nieuwe state-of-the-art HC-1521IR/HC-1521P-serie is een high-end 21,5-inch systeem dat is ontworpen om te fungeren als infotainment-terminal voor diverse toepassingen, waaronder prijscontrole, zelfbedieningsscherm voor het invoeren van bestellingen en terminals voor naast het bed in de gezondheidszorg. In de HC-serie, uitgerust met een brede selectie van processors uit de Intel Haswell-familie, waarvan de Core i-series deel uitmaken, is een rijkdom aan connectiviteitsopties geïntegreerd die het mogelijk maken eenvoudig apparaten aan te sluiten, zoals een ingebouwde camera (HC-1521P-serie), telefoontoestel, TV-tuner (1521P-serie), vingerafdruksensor, magneetstriplezer en 2D-beeldscanner. Dit maakt het mogelijk rijke infotainment-inhoud aan de gebruiker aan te bieden en tegelijkertijd essentiële gebruikersgegevens vast te leggen.

De producten van Posiflex worden intern ontworpen en gefabriceerd en hebben bewezen robuust te zijn. Ze zijn speciaal ontworpen voor de veeleisende en snel bewegende detailhandelsector. Kom langs bij stand #D40 in hal 9 om meer informatie te verkrijgen over deze oplossingen van een verkoopvertegenwoordiger van Posiflex.

Over Posiflex:

Posiflex is een bedrijf dat POS- en industriële aanraakterminals en randapparaten ontwerpt en fabriceert. De producten van Posiflex worden al sinds 1984 wereldwijd gebruikt. Meer informatie: www.posiflex.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Posiflex Technology, Inc.
T: +886-(0)2-2299-1599
sales@posiflex.com.tw
of
Contactpersoon voor de pers in het Verenigd Koninkrijk:
Ascendant Communications
Lorena Duke, +44-(0)-7719-863333
lduke@ascendcomms.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr