09:28 uur 18-02-2016

GSMA breidt Mobile 360 Series van evenementen uit in 2016

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De GSMA heeft vandaag de planning en de locaties voor de GSMA Mobile 360 Series van 2016 bekendgemaakt. Dit is een regionale ‘thought leadership’ conferentieserie voor leidinggevenden in de mobiele industrie, evenals de belangrijkste vertegenwoordigers van toezichthoudende organen en de overheid. Dit jaar breidt de GSMA opnieuw de reikwijdte van de Mobile 360 Series van conferenties uit met zeven conferenties over de hele wereld, waaronder een conferentie die specifiek gericht is op privacy- en veiligheidskwesties.

“We zijn verheugd om de Mobile 360 Series verder uit te breiden om extra regio’s op te nemen en ook om ons te richten op specifieke onderwerpen, met de toevoeging van Mobile 360 – India en Mobile 360 – Privacy & Security,” aldus Michael O’Hara, Chief Marketing Officer, GSMA. “De Mobile 360 Series-conferenties bieden een gericht forum via welke de deelnemers niet alleen de meest urgente problemen waar de mobiele industrie mee geconfronteerd wordt onder de loep kunnen nemen, maar ook kunnen deelnemen aan een inhoudelijke dialoog die zal bijdragen aan het ondernemen van actie.”

In 2016 zal de GSMA de volgende Mobile 360 Series-conferenties organiseren:

Mobile 360 Series-conferentie

Locatie

Datums

Mobile 360 Series – Privacy & Security Den Haag, Nederland 10-11 mei
Mobile 360 Series – Europa Brussel, België 14 juni
Mobile 360 Series – Afrika Dar es Salaam, Tanzania 26-28 juli
Mobile 360 Series – Latijns-Amerika Mexico City, Mexico 20-22 september
Mobile 360 Series – Midden-Oosten Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 17-18 oktober
Mobile 360 Series – India New Delhi, India 26 oktober
GSMA Mobility Live! – Noord-Amerika Atlanta, Verenigde Staten 1-2 november

Introductie van Mobile 360 Series – Privacy & Security

Het eerste evenement in de Mobile 360 Series van 2016, Mobile 360 Series – Privacy & Security, zal worden gehouden in het Hilton The Hague. In samenwerking met The Hague Security Delta en de gemeente Den Haag zal Mobile 360 – Privacy & Security de toestand van vandaag de dag van de digitale beveiliging en privacy van gegevens bekijken en de beste praktijken in een verscheidenheid van industrieën onderzoeken. Dit tweedaagse evenement is een combinatie van keynote presentaties, paneldiscussies, technologische demonstraties en diepgaande casestudies die het groeiende belang van privacy en veiligheid over de hele wereld behandelen.

Op dit moment bevestigde sprekers die een presentatie zullen houden op de conferentie zijn onder meer:

 • Jim Bailey, Senior Managing Director, Accenture Mobility
 • Evelyn Tjon-En-Fa, Partner, Bird & Bird
 • Thomas Whipp, CISO, Charles Taylor PLC
 • Alvin Khodabaks, Partner, Clifford Chance
 • Mats Granryd, Director General, GSMA
 • Gert-Jan Schenk, Vice President EMEA, Lookout
 • Rimma Perelmuter, CEO, Mobile Ecosystem Forum
 • Loco-burgemeester Ingrid van Engelshoven, wethouder Kenniseconomie, Internationaal, Jeugd en Onderwijs, gemeente Den Haag
 • Karsten Nohl, Chief Scientist, Security Research Labs
 • Chris Roberts, CSH & Security Consultant, Sentinel Global
 • Dr. Ulf Gartzke, Managing Partner en oprichter, Spitzberg Partners LLC
 • Chris Roberts, CSH & Security Consultant, Sentinel Global
 • Oscar Mancebo Ortiz, Hoofd Mobile Connect, Telefónica Group
 • Charl van Niekerk, CEO, Thuthukani Technology Solutions
 • Oliver Blower, CEO, VoxSmart

Voor meer informatie over Mobile 360 – Privacy & Security, waaronder spreek- en sponsormogelijkheden, evenals hoe deel te nemen, kunt u terecht opwww.mobile360series.com/privacy-security/.

Nieuwe ontwikkelingen voor evenement in Noord-Amerika

De Mobile 360 Series keert weer terug naar Atlanta. De stad zal het Noord-Amerikaanse evenement op 1-2 november 2016 organiseren. In een zeer boeiende ontwikkeling hebben de GSMA en de Metro Atlanta Chamber hun krachten gebundeld om GSMA Mobility Live! – Noord-Amerika op te zetten! Deze nieuwe conferentie is een samensmelting van de eerdere Mobile 360 – Noord-Amerika en Mobility LIVE! evenementen om een platform te leveren voor het verkennen van de belangrijkste trends die van invloed zijn op de mobiele industrie, evenals de aangrenzende sectoren.

“We zijn verheugd om nog nauwer samen te werken met de Metro Atlanta Chamber bij het creëren van een dynamisch evenement dat de mobiele industrieleiders uit niet alleen de grotere regio Atlanta zal aantrekken, maar uit heel Noord-Amerika,” gaf O’Hara te kennen.

Nadere informatie over de gehele Mobile 360 Series van evenementen is te vinden op www.mobile360series.com/. Volg de ontwikkelingen en updates over Mobile 360 (#mobile360) op Twitter @GSMA en op Facebook www.facebook.com/Mobile360Series.

-EINDE-

Over de GSMA

De GSMA vertegenwoordigt de belangen van de mobiele exploitanten wereldwijd en verenigt bijna 800 exploitanten met meer dan 250 bedrijven in het bredere mobiele ecosysteem, met inbegrip van handset- en apparaatmakers, softwarebedrijven, leveranciers van apparatuur en internetbedrijven, alsook organisaties in aangrenzende sectoren. De GSMA produceert ook toonaangevende evenementen zoals Mobile World Congress, Mobile World Congress Shanghai en de Mobile 360 Series-conferenties.

Voor meer informatie kunt u terecht op de GSMA corporate website op www.gsma.com. Volg de GSMA op Twitter: @GSMA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor de GSMA
Charlie Meredith-Hardy
+44 7917 298428
CMeredith-Hardy@webershandwick. com
of
GSMA-persbureau
pressoffice@gsma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr