09:33 uur 18-02-2016

De 3D BOX — een nieuw bekroond product van SuperD Demos op MWC

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– In 3D zien is de natuurlijke manier waarop mensen de wereld waarnemen. SuperD maakt gebruik van technologie om de visuele ervaring van 3D elektronica natuurlijker te maken. De 3D Box is een innovatief nieuw 3D apparaat dat op MWC zal worden tentoongesteld in 2016. Het is slechts zo groot als een iPad mini. Met een simpele druk op de knop wordt de 3D BOX automatisch in een ‘Z’-vorm uitgevouwen en projecteert het 3D beelden op een transflectief paneel dat bijna lijkt op een hologram. Het Full HD scherm is helder en duidelijk, en wat nog belangrijker is: die oude 3D bril is niet langer nodig.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160218005010/nl/

3D Box - een innovatief brilvrij 3D apparaat in roze en zilver. Het maakt gebruik van SuperD's eyetr ... 3D Box – een innovatief brilvrij 3D apparaat in roze en zilver. Het maakt gebruik van SuperD’s eyetracking-technologie, 3D optische technologie en realtime 3D technologie voor beeldweergave. (foto: Business Wire)

De 3D BOX doorbreekt de grenzen van de traditionele 3D technologie met een sterk uitgebreide 3D kijkhoek. Het maakt niet uit waar u bent of hoe u zich verplaatst, zolang de camera aan de voorkant uw ogen kan zien, zal de eyetracking-technologie van SuperD ervoor zorgen dat u een geweldige visuele ervaring hebt. Vanwege de uitstekende prestaties van de 3D BOX, heeft de Advanced Imaging Society de 3D BOX bekroond met een Lumiere Award in 2015 voor 3D technologie. DreamWorks Animation heeft ook een licentie afgegeven aan SuperD voor haar top 3D filminhoud voor weergave op de 3D BOX.

De 3D BOX biedt liefhebbers van 3D films een tweede mogelijkheid om te genieten van 3D media buiten het theater. SuperD heeft ook een platform met de naam ‘3D Store’ in China, dat on-demand 3D content biedt, waaronder dagelijkse updates van 3D films, 3D games, e-books en andere 3D toepassingen. SuperD verwelkomt partners, en heeft 3D-BOX’s backend platform opengesteld voor ontwikkelaars om aangepaste content te creëren. Daarnaast ondersteunt SuperD ook 3D ontwikkelaars, door het leveren van een SDK en tools waarmee ontwikkelaars snel coole nieuwe 3D apps en content kunnen maken.

Als grote voorstander van 3D biedt SuperD innovatieve brilvrije 3D technologie om de wereld waarin we leven vorm te geven. SuperD heeft ook als doel om bij te dragen tot een betere visuele ervaring op VR-apparaten door gebruik te maken van eyetracking-technologie, 3D optische technologie en realtime 3D technologie voor beeldweergave. Alle sterke punten van SuperD op het gebied van R&D op basis van multidisciplinaire technologie maken het bedrijf uniek. Enkele zeer bekende fabrikanten van consumentenelektronica en onderdelenleveranciers voor de massamarkt hebben de technologie van SuperD reeds opgenomen in hun productaanbod.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SuperD Co., Ltd
Xue Bai,+86-18603022675
xue.bai@tronxyz.com/info@superd3d.com
Sala Zhang, +86-18601362310
Sala.zhang@tronxyz.com
www.superd3d.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr