14:45 uur 16-02-2016

Fishman Corporation betreedt markt voor roestvrijstalen buizen

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Fishman Corporation, bekend om de revolutie die zijn SmartDispenser binnen vloeistoftoediening teweeg heeft gebracht, betreedt de markt voor stalen buizen meteen kleine diameter, waarmee het bedrijf klanten een nieuwe productlijn aanbiedt.

“Bedrijven uit talrijke sectoren, zoals ruimteluchtvaart, de auto-industrie, elektronica, glasvezel, hernieuwbare energie en medische apparatuur gebruiken ons vloeistoftoedieningssysteem SmartDispenser. Omdat deze industrieën ook behoefte hebben aan kwalitatief hoogstaande, roestvrijstalen miniatuurbuizen, was het voor Fisherman een logische ontwikkeling deze markt te betreden, waardoor we klanten aanvullende producten kunnen aanbieden”, zei Scott Beebe, president van Fishman Corporation.

 

Fishman Corporation Enters the Small Diameter Stainless Steel Tubing Market

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Fishman Corporation ( http://www.fishmancorp.com/),known for revolutionizing fluid dispensing with its SmartDispenser ®, has entered the small diameter steel tubing market to offer an additional line of products to its customers.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20160216005093/en/

Fishman Corporation has entered the small diameter steel tubing market to offer an additional line o ... Fishman Corporation has entered the small diameter steel tubing market to offer an additional line of products to its customers. (Photo: Business Wire)

“Our SmartDispenser ® fluid dispensing system is used by companies across numerous industries including Aerospace, Automotive, Electronics, Fiber Optics, Renewable Energy, and Medical Device. Because these industries also have a need for high-quality miniature stainless steel tubing in their manufacturing process, it was a natural progression for Fishman to enter this market and be able to offer additional products to our customers,” said Scott Beebe, President of Fishman Corporation.

Fishman Corporation offers small diameter tubing in pre-cut lengths from stock or custom stainless steel tubing can be made to order. All cut miniature stainless steel tubing is passivated post manufacturing process. Pre-cut stainless steel tubing stock is available from 14-27 Gauge and from .484-1.749 inches in length. Custom lengths, in addition to thin wall and extra thin wall tubing, are available upon request. To learn more about Fishman’s miniature stainless steel tubing visit:http://www.fishmancorp.com/genius-components/miniature-stainless-steel-tubing/.

Follow Fishman Corporation on LinkedIn at https://www.linkedin.com/company/fishman-corporation, on Twitter at https://twitter.com/fishmancorp, or on Facebook athttps://www.facebook.com/fishmancorp.

About Fishman Corporation
Fishman Corporation produces high quality, reliable dispense systems for the application of assembly fluids. The SmartDispenser ® fluid dispensing system by Fishman Corporation utilizes AirFree ®dispensing technology to provide control and monitoring of a consistent repeatable assembly fluid deposit worldwide.

Contacts

Fishman Corporation
Michelle Jarmas, 508-686-5071

Check out our twitter: @NewsNovumpr