10:00 uur 12-02-2016

YuppTV verovert exclusieve digitale mediarechten voor Azië Cup 2016

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– YuppTV, ‘s werelds grootste Over-The-Top (OTT) aanbieder van Zuid-Aziatische inhoud is verheugd om te kunnen aankondigen dat het de digitale mediarechten heeft veroverd voor de Azië Cup T20 2016, die van 24 februari tot 6 maart 2016 plaatsvindt. Terwijl YuppTV exclusieve rechten vergaarde om de Azië Cup 2016 live te streamen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Maleisië, krijgen cricketfans in Singapore ook de mogelijkheid om het toernooi te bekijken via de YuppTV-app op verschillende apparaten met een internetverbinding, zoals SmartTV’s, Smart blu ray-spelers, mediaspelers voor streaming, laptops, gameconsoles, smartphones en tablets. De Azië Cup 2016 vindt plaats in Dhaka in Bangladesh, waar het T20-team van India het op de eerste dag opneemt tegen het thuisland. De langverwachte wedstrijd tussen India en Pakistan staat gepland voor 27 februari, terwijl India op 1 maart de regerend kampioen Sri Lanka ontmoet.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160211006573/nl/

Uday Reddy, oprichter en CEO van YuppTV, over de aankondiging: “Cricket is altijd een sport geweest die veel passie en interesse opriep bij Zuid-Aziaten. Door de exclusieve digitale mediarechten binnen te halen voor de Azië Cup 2016, maken we voor de expatgemeenschap mobiele livetoegang mogelijk tijdens het toernooi. Deze samenwerking biedt hen naadloze toegang tot alle wedstrijden in realtime en geeft kijkers de mogelijkheid om favoriete teams in actie te zien op het apparaat van hun voorkeur!”

Als aanvulling op Sri Lanka, Bangladesh, India en Pakistan strijden landen die geen testmatches spelen, namelijk Afghanistan, Hongkong, Oman en de Verenigde Arabische Emiraten, voor een kwalificatieplek voor het toernooi. De kwalificatieronde zal van 19 tot 22 februari plaatsvinden in het Khan Shaheb Osman Ali Stadium (KSOAS) in Narayanganj in Afghanistan, en de winnaar sluit aan bij de testlanden in het hoofdtoernooi.

YuppTV-gebruikers kunnen alle actie volgen op www.yupptv.com of via de YuppTV-app op hun SmartTV’s, Smart blu ray-spelers, mediaspelers voor streaming, gameconsoles, smartphones en tablets.

Over YuppTV

YuppTV is één van ‘s werelds grootste internetgebaseerde tv- en on demand-dienstenaanbieders en biedt meer dan 200 tv-kanalen, 5000 films en 100 tv-shows aan in 12 Zuid-Aziatische talen. YuppTV heeft 25000 uur entertainment in een bibliotheek gecatalogiseerd, terwijl er dagelijks 2500 uur aan nieuwe on demand-inhoud wordt toegevoegd aan het YuppTV-platform. YuppTV biedt technologie voor live-tv en terugkijkmogelijkheden aan. YuppTV is in meer dan 50 landen actief. YuppTV is op dit moment het nummer 1 platform voor betaaltelevisie op internet voor Zuid-Aziaten in het buitenland en eveneens het grootste internet-tv-platform voor beschikbare premium inhoud in India. YuppTV is de meest gedownloade SmartTV-app van Zuid-Azië en kan pronken met 8 miljoen mobiele downloads met een gebruikersbeoordeling van 4.0.

Voor meer informatie: http://www.yupptv.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan, 040-23555055

Check out our twitter: @NewsNovumpr