15:01 uur 05-02-2016

Topseller weken bij print24.com – elke week een nieuwe deal

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De online printer UNITEDPRINT SE – met haar meest gerenommeerde merk  print24.com – biedt aantrekkelijke besparingen aan haar klanten aan met haar topseller weken. Elke maandag zal een van de hoogwaardige printproducten van het bedrijf, d.w.z. flyers, visitekaartjes, briefpapier en briefkaarten, gedurende een hele week in de aanbieding zijn met 15% korting.

“Onze klanten verwachten dat wij de hoogste kwaliteit bieden tegen de laagste prijzen. Daarom hebben we ervoor gekozen om elke week de prijs van een van onze bestverkopende producten, die reeds zeer betaalbaar zijn, drastisch verder te verminderen,” aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director Marketing van print24.com.

De verkoop zal doorgaan tot en met maart 2016. Terzelfdertijd zal de online printer haar productcampagne dit jaar blijven uitbreiden door elke week nieuwe producten en diensten toe te voegen aan haar assortiment.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als één van Europa’s toonaangevende online printers wordt UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd door de gerenommeerde merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft een staf van meer dan 700 mensen op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilië, China, Canada en de VS). In aanvulling op de standaard printproducten voorziet het bedrijf haar klanten van hoogwaardige producten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdruk, drukwerk op reclameapparatuur en gastronomie. Klanten kunnen ook profiteren van de 24-uurs beschikbaarheid en het 30/60/90-betalingsmodel dat uniek is in deze sector.

De originele brontaaltekst van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden alleen geleverd om u van dienst te zijn, en verwijzingen naar de brontaaltekst, die de enige versie van de tekst is die rechtsgevolgen heeft, moeten worden opgenomen.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr