14:10 uur 02-02-2016

Advocaten van Keller Rohrback delen nominatie voor Nobelprijs voor de Vrede

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– We zijn verheugd om te mogen aankondigen dat het Internationaal Bureau voor de Vrede het juridisch team van de Marshalleilanden (RMI) en de voormalige Minister van Buitenlandse Zaken, Tony deBrum, heeft genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160202005832/nl/

Keller Rohrback is most pleased to announce that the legal team of the Republic of the Marshall Isla ... Keller Rohrback is most pleased to announce that the legal team of the Republic of the Marshall Islands and former Foreign Minister Tony deBrum have been nominated for the Nobel Peace Prize by the International Peace Bureau. (Photo: Business Wire)

Keller Rohrback vertegenwoordigt de RMI in de rechtzaak Nuclear Zero, waarin de rechtbank wordt gevraagd om de VS te bevelen om zich te houden aan hun wettelijke verplichtingen krachtens het nucleaire non-proliferatieverdrag en om te goeder trouw te onderhandelen over de beëindiging van de kernwapenrace en de nucleaire ontwapening.

Het Internationaal Bureau voor de Vrede, opgericht in 1910, “is toegewijd aan de visie van een Wereld zonder Oorlog” en het heeft zijn nominatie ingediend omdat het “oprecht van mening is dat het initiatief van de Marshalleilanden een belangrijke en beslissende stap zal blijken te zijn in het beëindigen van de kernwapenrace en het realiseren van een wereld vrij van nucleaire wapens”.

Laurie Ashton, die aan het hoofd van de Amerikaanse procesvoering staat en lid is van het team dat de RMI in het Internationaal Gerechtshof vertegenwoordigt, zei: “Het is een eer om de bevolking van RMI te mogen vertegenwoordigen tijdens deze belangrijke procesvoering en we feliciteren Tony deBrum en het gehele juridische team met het verkrijgen van deze nominatie”.

Keller Rohrback L.L.P. is een advocatenkantoor gevestigd in de Verenigde Staten dat cliënten over de gehele wereld vertegenwoordigt. Het bedrijf heeft kantoren in Seattle, New York, Phoenix en Santa Barbara en is verbonden met onafhankelijke advocatenkantoren in Europa, Zuid-Amerika en Azië.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keller Rohrback L.L.P.
Laurie B. Ashton, 206-623-1900
lashton@kellerrohrback.com
www.krcomplexlit.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr