11:13 uur 01-02-2016

De Bank of America Corporation heeft een 8-K-formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (de “onderneming”) heeft vandaag, 29 januari 2016, een actueel verslag via het 8-K formulier ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”) waarin wordt aangekondigd dat de onderneming:

  • 44.000 aandelen van Serie CC preferente aandelen heeft uitgegeven (zoals hieronder gedefinieerd). Onder de voorwaarden van de Serie CC preferente aandelen, is het vermogen van de onderneming om dividenden toe te kennen of te betalen, uitkeringen toe te kennen of te maken met betrekking tot het terugkopen, aflossen of anderszins verwerven ter overweging van haar gewone aandelen of preferente aandelen op pariteit met of achtergesteld aan de serie CC preferente aandelen, onderworpen aan bepaalde beperkingen in het geval dat de onderneming verzuimt om volle dividenden toe te kennen of te betalen (of een bedrag dat voldoende is toe te kennen of apart te zetten) van haar serie CC preferente aandelen. De beperkingen wordt uiteengezet in het hieronder beschreven Certificaat van benamingen.
  • heeft de onderneming een Certificaat van benamingen (het “Certificaat van benamingen”) bij de staatssecretaris van de Staat Delaware ingediend met als doel het wijzigen van haar gewijzigde en geherformuleerde certificaat van oprichting voor het herstellen van de benamingen, voorkeuren, beperkingen en relatieve rechten van haar 6,200% niet-cumulatieve preferente aandelen, serie CC, $ 0,01 nominale waarde per aandeel (de “Serie CC preferente aandelen”). De Serie CC preferente aandelen heeft een liquidatievoorkeur van $ 25.000 per aandeel.
  • de verkoop van 44.000.000 Depositary Shares (de “Depositary Shares”) heeft afgesloten, met elk een factioneel belang van 1/1.000ste deel van één Serie CC preferent aandeel. De 44.000.000 Depositary Shares omvatten 4.000.000 Depositary Shares die uitgegeven werden conform de over-allotment optie die de onderneming verleende aan de assuradeuren, welke de assuradeuren volledig uitvoerden op 25 januari 2016. De voorwaarden van het aanbod van de Depositary Shares in de prospectus van de onderneming, gedateerd 1 mei 2015, dat een deel uitmaakt van de registratieverklaring op formulier S-3 (registratienummer 333-202354), zoals aangevuld door een prospectussupplement, gedateerd 21 januari 2016.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, +1-980-386-5083
Assistant General Counsel

Check out our twitter: @NewsNovumpr