09:42 uur 19-01-2016

Dongyang Miracle, Al Meer Dan 60 Jaar Marktleider In De Koreaanse Technische Textielindustrie, Heeft Met Succes Superfiber ‘UHMWPE Yarn-MirAcle’ Ontwikkeld.

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Dongyang MirAcle, marktleider in de Koreaanse technische textielindustrie, heeft met succes ‘UHMWPE-garen’ ontwikkeld, een van de sterkste vezels van synthetische aard.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160118005597/nl/

In 2007 is een onderzoekscentrum opgericht om vezels met grote stevigheid, vezels uit nieuwe materialen en automatiseringsfaciliteiten te ontwikkelen.

Een woordvoerder van Dongyang MirAcle legde uit, “MirAcle, geproduceerd door gel te spinnen, heeft een kracht die 15 keer hoger is dan die van staaldraad, en is uitstekend bestand tegen UV en chemische stoffen”, en zei dat het, “bovendien voor veel meer toepassingen geschikt is, door de absolute slijtvastheid en de mogelijkheid om het te gebruiken onder extreem zware omstandigheden”.

Dongyang is het enige bedrijf ter wereld dat HDPE-garens kan leveren in alle verschillende treksterktes, omdat het niet alleen gel-gesponnen UHMWPE-garen heeft ontwikkeld, maar ook smelt-gesponnen HDPE-garen.

Het UHMWPE-garen en het smelt-gesponnen HDPE-garen werden eerder allemaal geïmporteerd vanwege de beperkingen van de eigen technologie. Bovendien ging de ontwikkeling van nieuwe toepassingen, die gebruik maken van HDPE-garens met hoge trekkracht, te langzaam omdat het importvolume zeer beperkt was. MirAcle, dat excellente kwaliteiten bezit vergeleken met andere bedrijven, is echter gespecialiseerd in de ontwikkeling van aangepaste producten met excellente trekkracht, krachtige eigenschappen, uitstekende coating en op maat gemaakte specificaties.

Dit product kan wordt toegepast in militaire onderdelen zoals kogelvrije vesten en helmen, vrije tijds- en sportkleding, en gebruikt voor touw met hoge prestaties, stevige vissersnetten, industriële veiligheidshandschoenen, veiligheidsgereedschap, mountainbikeframes, bergklimtouw, paragliden, met vezels gewapend beton, stevige motorhelmen, netten voor honkbalstadions, flosdraden, medische maagslangen, industriële textiel, nonwoven stoffen, niet- en hechtdraad, etc.

Een woordvoerder van Dongyang MirAcle zei, “Hoewel we marktleider zijn in Korea, hebben we op de wereldmarkt nog een lange weg te gaan”, en vervolgde, “We zullen ons ongeëvenaard concurrentievermogen bevestigen door een excellent kwaliteitscontrolesysteem en innovatie tot stand te brengen zoals we dat tot nu toe altijd gedaan hebben”. Hij voegde ook toe, “We werken continu aan de ontwikkeling van garen met verschillende diktes en excellente kwaliteit, en samenwerking met klanten om nieuwe toepassingsgebieden te ontdekken”.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dongyang MirAcle
Jaehyug Cha, +82-55-541-5100
Ph.D.
jaehyug.cha@miraclefiber.co.kr

Check out our twitter: @NewsNovumpr