15:10 uur 12-01-2016

Motorsport.com benoemt Erwin Jaeggi tot Formule 1-redacteur in Nederland

MIAMI–(BUSINESS WIRE)– In Miami gevestigd technologie- en multimediabedrijf Motorsport.com heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van de zeer gerespecteerde autosportjournalist Erwin Jaeggi tot zijn F1-redacteur, Motorsport.com – NEDERLAND. De benoeming gaat per direct in.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160112005387/nl/

Miami-based technology and multimedia company Motorsport.com today announced the appointment of high ... Miami-based technology and multimedia company Motorsport.com today announced the appointment of highly-respected motorsports journalist Erwin Jaeggi as its F1 editor, Motorsport.com – NETHERLANDS. (Photo: Business Wire)

Jaeggi is de laatste 12 jaar werkzaam geweest bij het in Nederland gevestigde GPUpdate.net; het laatst als hoofdredacteur. Stukken van Jaeggi zijn door bijna alle nationale en regionale kranten in Nederland gepubliceerd, waaronder NRC Handelsblad, De Volkskrant, De Telegraaf, Dagblad van het Noorden, De Stentor en Metro.

“Nederland is een belangrijke markt van goed geïnformeerde en gepassioneerde racefans. Wij wilden een punt maken door ons publiek en partners één van de beste Nederlandse insiders op het gebied van de F1 te bieden,” aldus Guillaume Navarro, president, Motorsport.com – NEDERLAND. “Het is heel plezierig dat we Erwin bij ons kunnen verwelkomen en dat wij kunnen profiteren van zijn eerder opgedane brede ervaringen als gerespecteerd internationaal F1-verslaggever en hoofdredacteur voor de historische bron van autosportcontent die in het Nederlands online is.”

Jaeggi zal leiding geven aan alle digitale F1-berichtgeving op het Nederlandse platform, in samenwerking met Motorsport.com’s gewaardeerde internationale netwerk onder leiding van mondiaal F1-redacteur Jonathan Noble en hoofdredacteur Charles Bradley.

“Dat Motorsport.com heeft besloten om naar Nederland uit te breiden is zeer opwindend nieuws omdat de Formule 1 daar, vanwege ene Max Verstappen, populairder is dan ooit!” aldus Jaeggi. “Motorsport.com is snel gezaghebbend geworden op het gebied van alles wat met motorsport in verband staat en het is geweldig dat wij nu in staat zijn om deze zeer kwalitatieve ervaring voor Nederlandse racefans beschikbaar te maken.

“Ik heb er vertrouwen in dat de Nederlandse uitgave van Motorsport.com een even sterke indruk zal maken als Verstappen in zijn eerste jaar in de Formule 1,” voegde hij eraan toe. “Ik kijk er heel erg naar uit om aan dit geweldige project te werken en om deel uit te maken van Motorsport.com’s internationale team van bekende racejournalisten.”

Over Motorsport.com

Motorsport.com is opgezet in 1994 en is een technologisch geavanceerd, internationaal netwerk van online autosportcontent dat wereldwijd digitale distributie, video- en interactieve multimedia van wereldklasse biedt, met nieuwe bureaus in 15 landen en 11 verschillende talen, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Websites
www.motorsport.com
www.motor1.com
www.motorsport.tv
www.worldcarfans.com

Facebook www.facebook.com/motorsportcom

Twitter twitter.com/Motorsport

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Motorsport.com
Scott Sebastian, +1 312-519-5040
scott.sebastian@motorsport.com< br/>Vice President van Public Relations and Marketing

Check out our twitter: @NewsNovumpr