09:34 uur 11-01-2016

SirionLabs en The Orchestrate Group kondigen strategische samenwerking aan in de Benelux

FRANKFURT, Germany & EINDHOVEN, Netherlands–(BUSINESS WIRE)– SirionLabs, een wereldwijde aanbieder van geavanceerde vendor management oplossingen, en The Orchestrate Group, een innovatieve IT-management adviesorganisatie, hebben vandaag aangekondigd dat zij een strategische samenwerking aangaan in de Benelux. In deze samenwerking zullen SirionLabs en The Orchestrate Group management diensten bieden aan organisaties, door het vendor management platform, Sirion, te combineren met regie diensten.

“Multi-vendor sourcing en veranderende delivery modellen leiden tot complexiteit, hogere kosten en aangepaste kennis die nodig is om outsourcingopdrachten te beheren. Als gevolg hiervan is een traditionele handmatige aanpak van vendor management is niet langer effectief”, zegt Bas Kleinveld, Managing Partner bij The Orchestrate Group. Verder voegt hij er aan toe: “de waardeverspilling in strategische outsourcing opdrachten is een grote uitdaging voor organisaties. De samenwerking stelt ons in staat om organisaties te helpen bij deze uitdaging, door het autmatiseren van vendor management via het Sirion platform.”

“The Orchestrate Group brengt in de samenwerking hun kennis en expertise in het effectief aansturen van IT-functies en leveranciers. Hun IT-management expertise en ervaring vult de SirionLabs’ technologie voor IT vendor management aan”, zegt Hartmut Jaeger, Senior VP bij SirionLabs. “We kijken uit naar het versnellen van onze groei doelstellingen in samenwerking met The Orchestrate Group”, voegt hij eraan toe.

Over SirionLabs
SirionLabs is de toonaangevende leverancier van SaaS software gericht op contract management van complexe uitbestede diensten. SirionLabs’ eigen software, Sirion, vermindert de kosten van vendor management door het automatiseren van complexe procedures in belangrijke disciplines zoals contract-, performance- , financial- , relatie- en risico management.

Bezoek www.sirionlabs.com voor meer informatie.

Over The Orchestrate Group
The Orchestrate Group is een onafhankelijk management adviesbureau en dienstverlener op het gebied van IT-regie management. The Orchestrate Group levert toegevoegde waarde aan klanten door het realiseren van efficiënte IT functies. Diensten die The Orchestrate Group levert zijn o.a. assessments, consulting, interim management, regie- en governance-diensten, en werkt aan de hand van gedeelde doelstellingen en KPI’s.

Bezoek www.orchestrate-group.com voor meer informatie.

Contacts

SirionLabs
Devinderjeet Singh
General Manager, Marketing
+91.991.038.0574
devinderjeet.singh@sirionlabs.co m
of
The Orchestrate Group
Bas Kleinveld
Managing Partner
+31.620.016.790
Bas.kleinveld@orchestrate-grou p.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr