14:38 uur 04-01-2016

Fleetmatics geeft op 24 februari 2016 haar financiële resultaten voor het vierde kwartaal vrij

DUBLIN & BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Fleetmatics Group PLC (NYSE:FLTX), een toonaangevende leverancier wereldwijd van mobiele personeelsbestandoplossingen voor dienstverleningsbedrijven van verschillende omvang waar het software-as-a-service (SaaS) aan levert, kondigde vandaag aan dat het op woensdag 24 februari 2016, na de marktsluiting, de financiële resultaten voor het vierde kwartaal van 2015 zal vrijgeven. De leden van het managementteam van het bedrijf plannen op dezelfde dag om 5 uur, Eastern Time, een live conferentiegesprek en webuitzending waarin de financiële resultaten en de bedrijfsvooruitzichten van het management worden besproken. Het conferentiegesprek kan in de Verenigde Staten worden beluisterd via het inbelnummer 1.800.553.5275 met behulp van de toegangscode “FLTX”. Buiten de Verenigde Staten kan dit worden beluisterd via het inbelnummer +1.612.332.0725 en de toegangscode “FLTX”. Het videogesprek wordt tegelijkertijd uitgezonden via de website investor relations van het bedrijf, en kan worden beluisterd ophttp://ir.fleetmatics.com. Het videogesprek zal ongeveer 2 uur na het gesprek worden herhaald en beschikbaar zijn via het inbelnummer 1.800.475.6701 of +1.320.365.3844, met behulp van de toegangscode 382547, of u kunt voor de replay terecht op de website van het bedrijf, onder de sectie investor relations.

Over Fleetmatics Group PLC

Fleetmatics Group PLC (NYSE:FLTX) is een toonaangevende leverancier wereldwijd van mobiele personeelsbestandoplossingen voor dienstverleningsbedrijven van verschillende omvang waar het software-as-a-service (SaaS) aan levert. Met onze oplossingen gaan onze ondernemingen de uitdagingen aan rondom het beheren van lokale wagenparken en vergroten hiermee de productiviteit van hun mobiele personeelsbestand door actiegerichte, zakelijke data te halen uit realtime en historische voertuig- en bestuurdersgegevens. De intuïtieve, kosteneffectieve en webgebaseerde oplossingen van de Fleetmatics Group bieden wagenparkbeheerders inzicht in locatie, brandstofgebruik, snelheid, afgelegd aantal kilometers en andere meetbare data over werknemers die regelmatig onderweg zijn. Dit stelt hen in staat tot het verlagen van operationele en kapitaalkosten en het verhogen van inkomsten. Door middel van een geïntegreerd volledig uitgerust product voor het beheer van het mobiele personeelsbestand is een efficiënt takenbeheer mogelijk en wordt de werknemer een krachtig hulpmiddel geboden om het gehele proces – van prijsopgaaf tot betaling – te versnellen. Fleetmatics heeft sinds 30 september 2015 wagenparkbeheerdiensten voor ongeveer 31.000 klanten geleverd en ongeveer 655.000 voertuigen maken wereldwijd gebruik van haar oplossingen. Fleetmatics gebruikt de sectie beleggersbetrekkingen van haar website en wil dit in de toekomst ook doen, voor het onthullen van niet publieke informatie, en om te voldoen aan de verplichtingen van vrijgave onder de FD-regulering. Om meer over Fleetmatics te weten, ga naarwww.fleetmatics.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersbetrekkingen:
Brian Norris, +1 781-250-3829
Vice-president beleggersbetrekkingen
brian.norris@fleetmatics.com
of
Public Relations:
Juli Burda, +1 847-378-4398
Directeur Public Relations
juli.burda@fleetmatics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr