08:34 uur 30-12-2015

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (het “Bedrijf”) heeft op 29 december 2015 een actueel verslag ingediend op formulier 8-K bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (“SEC”), met een aflossingsbericht voor alle trust-preferente aandelen van Merrill Lynch Preferred Capital Trust III, Merrill Lynch Preferred Capital Trust IV en Merrill Lynch Preferred Capital Trust V (de “trust-preferente aandelen”).

Met ingang van januari 2016 zullen deze aandelen, in tegenstelling tot andere openstaande series trust-preferente aandelen, volledig uit het reglementair eigen vermogen worden uitgefaseerd.

Als gevolg van de fusie van de Bank of America Merrill Lynch in 2009, boekte het bedrijf een korting op de nominale waarde als administratieve aanpassing in verband met deze aandelen. Het bedrijf zal een non-cash vermindering van netto rentebaten en winst vóór belastingen boeken van ongeveer $ 600 miljoen in het vierde kwartaal van 2015 voor de resterende korting op de nominale waarde. Het bedrijf verwacht geld te besparen door lagere financieringskosten als gevolg van de aflossing.

De aflossingsdatum voor alle trust-preferente aandelen is 29 januari 2016, en de terugkoopprijs is 100 procent van het liquidatiebedrag per trust-preferent aandeel, plus opgebouwde en onbetaalde uitkeringen op de trust-preferente aandelen tot en met de aflossingsdatum.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website:http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op:http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, Assistant General Counsel
+1 980-386-5083

Check out our twitter: @NewsNovumpr