16:22 uur 29-12-2015

TomTom kiest Pontoon voor het beheer van haar externe tijdelijke personeelsprogramma

JACKSONVILLE, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Als je wereldwijd leider bent in navigatie en kartering, dan is niets echt moeilijk om te vinden. Steeds meer organisaties stellen echter vast dat ervaren talent steeds schaarser wordt – en vooral een combinatie van talenten die TomTom nodig heeft. Of het nu gaat om navigatie-ingenieurs of UX-ontwerpers, TomTom is altijd op zoek naar talent dat bij kan dragen aan vernieuwing en eenvoudig te bedienen technologie. Terwijl elke dag miljoenen personen bij het rijden op de gebruiksgeschiktheid van TomTom vertrouwen, vertrouwt TomTom op het tijdelijk personeel dat Pontoon haar levert.

Het partnerschap tussen TomTom en Pontoon is op 16 november van start gegaan en het eerst contract zal 3 jaar van kracht blijven. Pontoon zelf is actief in bijna 100 landen en zal door middel van het beheer van het Externe Tijdelijke Personeelsprogramma van het bedrijf alle 37 markten van TomTom ondersteunen.

“Wij zijn heel enthousiast en vinden het een grote eer dat wij TomTom’s Externe Tijdelijke Personeelsprogramma gaan ondersteunen,” zei Terri Manley, hoofd EMEA-levering bij Pontoon. “TomTom geeft kracht aan beweging en met haar technologie maken mensen wereldwijd elke dag betere beslissingen. Ik ben ervan overtuigd dat Pontoon de missie van het bedrijf kan ondersteunen door het beste talent te leveren – personen die TomTom zullen helpen bij het nakomen van haar merkbelofte aan haar klanten.”

TomTom, een toonaangevend leider in navigatie en kartering, fabriceert eenvoudig te bedienen navigatieapparatuur, sporthorloges en actiecamera’s. Het bedrijf heeft meer dan 4.400 werknemers in dienst in 37 landen overal ter wereld, en bestaat uit vier bedrijfsunits: Consumer, Automotive, Licensing en Telematics. Het bedrijf werd opgericht in 1991 en biedt navigeerbare kaarten voor 134 landen waar meer dan 4 miljard personen gebruik van maken.

“Pontoon is een vitaal onderdeel van ons voortdurende succes,” zei Arne-Christian van der Tang, Senior Vice President, Group Human Resources bij TomTom. “Dit partnerschap zal de kwaliteitsprocessen bij het beheer van ons Externe Tijdelijk Personeelsprogramma kracht bijzetten, en verzekeren dat TomTom optimaal uitgerust is om de doelstellingen van het bedrijf te bereiken in de landen waar wij actief zijn.”

Over Pontoon

Pontoon is een internationaal HR-uitbestedingsbureau gespecialiseerd in het verbeteren van het personeel van een bedrijf. Het gaat hier om contingente of permanente werkzaamheden, of om de beoordeling hiervan. Wij beheren de tijdelijke leveringsketen voor onze klanten, en werven en zetten permanente werkkrachten in. De methode die Pontoon implementeert levert grote besparingen en hogere winsten, verbetert de kwaliteit van de werknemer, biedt ongeëvenaarde transparantie en grotere compliance. Pontoon is onderdeel van Adecco en heeft activiteiten in bijna 100 landen en meer dan 1.000 medewerkers wereldwijd. De in Jacksonville, Florida, gevestigde organisatie levert oplossingen aan meer dan 100 toonaangevende bedrijven.

Over TomTom

Bij TomTom (TOM2) hebben wij als missie technologie zó gebruikersvriendelijk te maken, dat iedereen hier van kan profiteren.

Wij hebben eenvoudig te gebruiken navigatieapparatuur ontworpen waarmee miljoenen personen worden geholpen om op hun bestemming te komen. Vandaag gaan wij door om het complexe simpel te maken, zodat technologie toegankelijker wordt voor iedereen.

Wij beschikken over vier op de klant gerichte bedrijfsunits: Consumer, Telematics, Automotive en Licensing.

Wij fabriceren eenvoudig te bedienen navigatieapparatuur, sporthorloges en actiecamera’s voor klanten. Wij stellen bedrijven met vervoersmiddelen in staat op meer eenvoudige wijze de efficiëntie van de vloot te beheren en te verbeteren en door middel van onze Telematics-oplossingen de algemene bedrijfsprestaties te verhogen. Verder bieden wij een wereldwijd toonaangevend real-time kaartenplatform dat de vernieuwende locatiegebaseerde diensten ondersteunt waardoor geautomatiseerd rijden in de automobielsector realiteit wordt.

Het in 1991 opgerichte bedrijf met hoofdkantoor in Amsterdam, beschikt over ruim 4.400 werknemers en verkoopt producten in 48 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pontoon
Dan Davenport, 732-895-3192
VP Marketing
daniel.davenport@pontoonsolu tions.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr