18:14 uur 17-12-2015

Andersen Global gaat de Chileense markt op

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt met trots een nieuwe vestiging in Santiago, Chili aan, met de toevoeging van Landa Consultores. Landa Consultores zal de naam Andersen Tax gaan gebruiken – Landa in Chili is het vierde bedrijf dat de naam Andersen Tax overneemt en het tweede bedrijf in Zuid-Amerika dat zich bij Andersen Global aansluit.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20151217005306/nl/

Mark Vorsatz and Juan Landa at the signing of the agreement between Andersen Global and Landa Consul ... Mark Vorsatz and Juan Landa at the signing of the agreement between Andersen Global and Landa Consultores. (Photo: Business Wire)

“Landa Consultores is consistent in zijn toewijding aan zijn cliënten en heeft een reputatie opgebouwd voor beste service die de naam Andersen waardig is,” aldus Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax. “Santiago zal een belangrijke rol spelen in onze bedrijfsontwikkeling in Latijns-Amerika en zal ons in staat stellen om in te spelen op de behoeften van onze internationale en nationale klanten.”

Een groep van meer dan 50 uiterst vaardige en toegewijde professionals zal zich bij Andersen Global voegen, waaronder vier partners: Juan Landa, Eduardo Landa, Ramon Landa and Carlos Pardo. Voorafgaande aan de aansluiting bij Andersen Tax was Landa Consultores een van de grootste onafhankelijke belastingadviseurs in Santiago en heeft het consistent de beste service verleend op het gebied van belastingplanning, belastingadvies, belastingbemiddeling, financiële diensten en due diligence voor zowel particuliere als commerciële klanten.

“We zijn enthousiast over de mogelijkheid om ons bij een bedrijf aan te sluiten met een sterke toewijding aan zijn cliënten en waarden,” aldus Juan Landa, die de Office Managing Director zal worden in Santiago. “Het toetreden tot Andersen Global biedt ons groeimogelijkheden binnen Latijns-Amerika en de wereld terwijl we onze toewijding aan de best mogelijke service aan onze klanten kunnen blijven handhaven.”

Met de toevoeging van locaties in Santiago, heeft Andersen Global nu 45 internationale vestigingen en meer dan 1200 professionals over de hele wereld. Andersen Global is in 2013 door Andersen Tax in de Verenigde Staten opgericht. Andersen Tax was eerder bekend als WTAS voordat deze naam in september 2014 werd veranderd na het verwerven van de rechten op de naam Andersen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr