10:03 uur 17-12-2015

AAATrade breidt activiteiten in West-Europa uit

LONDEN-(BUSINESS WIRE)- In een recent nieuwsbericht heeft AAATrade aangekondigd dat het een licentie heeft gekregen bij CySec en staat geregistreerd bij enkele Europese toezichthouders. Algemeen directeur van AAATrade George Panagidis geeft te kennen dat het bedrijf streeft naar uitbreiding in de Europese Unie als een wettelijke en volledig gecertificeerde marktmaker.

AAATrade werkt volgens de Richtlijn betreffende de markten voor financiele instrumenten (MiFID) en staat geregistreerd bij de Duitse BaFin onder het ID-nummer 141325, wat het bedrijf bepaalde praktijken toestaat, zoals portefeuillebeheer, beleggingsadvies, het verstrekken van leningen en krediet en veel meer. Het bedrijf verleent nu diensten voor de Duitse investeerders in de detailhandel.

AAATrade Expanding Its Activities in Western Europe

LONDON–(BUSINESS WIRE)– In recent public news release, AAATrade announced the acquisition of its license with CySec and the registration with several European regulatory bodies. AAATrade’s GM George Panagidis’ set forth the company’s intention to expand in the European Union as a regulated and a fully certified Market Maker.

AAATrade operates under the European Markets in Financial Instruments Directive (MiFID) registered with the German BaFin under ID: 141325 accredits the company several practices such as portfolio management, investment advice, loans and credit granting and much more. The company now offers services to German retail investors.

“We understood that the German Federal Financial Supervisory Authority is very robust therefore it was one of the many challenges we undertook to secure investors accounts. BaFin is another reference to AAATrade”, said Mr. Panagidis in a comment on the company’s on-boarding of German retail forex traders.

The company’s regulatory expansion did not end at the German BaFin, AAATrade acquired the CVMV registration with matriculation number 3846 which allowed the company to offer its services to Spain and Spanish territories with accordance to the ESMA, ESRB and the global IOSCO for securities markets regulation.

AAATrade’s official registration with FCA number: 659844 as an EEA Regulated firm authorized the company to offer financial services in the UK, was another milestone. AAATrade now offers to UK based retailers over 200 instruments including Spot FX, Metals, Commodities, & Global Equity CFD’s. Moreover, the company’s FCA enlisting grants it the right to offer a variety of services such as Portfolio Management, Administration of Funds and Securities, Credits and Loans, Advisory Services on Financial Matters, Investment Research and Financial Analysis and much more.

The company’s legal frame work expands as well to registrations at the central bank of France: Banque de France and several other regulators and bodies within the European Economic Area. “The European regulators are the start point not the end so I cannot yet call it an achievement, thus we are proud of today’s results”, said Mr. Panagidis with a hint on the company’s future plans to expand its regulation outside the European Economic Area.

AAATrade offers its services in 7 languages with a 24/5-customer service and corporate market conditions for retailers. For more details about AAATrade, please visithttps://AAATrade.com/ or email: PR@AAATrade.com.

Contacts

AAATrade
Nataliya Metelskaia, +442037692596

Check out our twitter: @NewsNovumpr