09:42 uur 16-12-2015

Ascom Unite Messaging Suite nu interoperabel met RTLS-oplossingen van STANLEY Healthcare

GÖTEBORG, Zweden–(BUSINESS WIRE)– Ascom Wireless Solutions, een toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg, heeft vandaag bekendgemaakt dat deAscom Unite Messaging Suite nu interoperabel is met het AeroScout ® Real-Time Location System (RTLS) van STANLEY Healthcare. Dankzij deze integratie kunnen alarmen van het AeroScout ® Real-Time Location System (RTLS) van STANLEY Healthcare nu via Ascom Unite naar allerlei mobiele devices van personeel worden gezonden, waaronder smartphones. De toepassingen omvatten personeelsassistentie, asset management, baby- en patiëntbewaking en alarmen wanneer de temperatuur van koelopslagcellen te hoog of te laag wordt.

Doordat ze direct toegang hebben tot kritische informatie over de locatie, toestand en status van bedrijfsmiddelen, personeel en patiënten of bewoners, kunnen zorgverleners sneller en beter gecoördineerde beslissingen nemen over gestroomlijnde workflows en optimale zorgverlening. De toevoeging van real-time locatiegegevens van de oplossingen van STANLEY Healthcare vergroot het bereik van Ascom Unite. Ascom Unite is een krachtig middleware platform dat missiekritische systemen verbindt met mobiele personeelsleden en geavanceerde tweerichting messaging verzorgt met allerlei mobiele devices verzorgt.

‘Ascom Unite Messaging Suite en deze RTLS-oplossing vormen een krachtige combinatie die interactieve berichten voor RTLS-events ondersteunt, zoals verplaatsing van hoogwaardige bedrijfsmiddelen, het volgen van patiënten en lokaliseren van personeel,’ aldus Magnus Lönnroth, Director R&D Product Line Unite Solutions, Ascom Wireless Solutions.

‘Deze samenwerking bouwt voort op het grote netwerk van integratiepartnerships van STANLEY Healthcare, die de kracht van RTLS uitbreiden door kritische informatie te leveren aan het bed,’ voegt Nadav Barkaee, Product Manager for Integrations and Mobile Applications van STANLEY Healthcare eraan toe. ‘Interoperabiliteit met Ascom biedt ziekenhuizen, zorgsystemen en woongemeenschappen voor senioren een zeer doeltreffend middel dat personeelsleden ondersteunt met de informatie die ze nodig hebben om hun werk efficiënt uit te voeren, voor een optimale zorgervaring voor patiënten en bewoners.’

Over Ascom Wireless Solutions

Ascom Wireless Solutions ( www.ascom.com/ws) is een toonaangevende leverancier van innovatieve communicatie-oplossingen en geïntegreerde workflow-intelligence voor ziekenhuizen, de ouderenzorg, organisaties die zelfstandig wonen faciliteren en andere segmenten waar missiekritische communicatie van essentieel belang is. Wereldwijd zijn ongeveer 100.000 systemen geïnstalleerd. De onderneming biedt een breed scala van oplossingen voor spraak en professionele messaging met toegevoegde waarde voor de klanten, doordat ze hun ‘missiekritische’ processen ondersteunen en optimaliseren. De oplossingen zijn gebaseerd op Cellular, VoWiFi, IP-DECT, verpleegoproep- en pagingtechnologie, die intelligent in bestaande bedrijfssystemen zijn geïntegreerd. De onderneming heeft dochterondernemingen in 13 landen en 1.200 werknemers over de hele wereld. Het in 1955 opgerichte en in Göteborg, Zweden gevestigde Ascom Wireless Solutions is onderdeel van de Ascom Group die genoteerd is op de Swiss Stock Exchange (ASCN:SIX).

Over STANLEY Healthcare

STANLEY Healthcare voorziet 5.000 ziekenhuizen voor acute zorg en 12.000 instellingen voor langdurige zorg van bedrijfsoplossingen die veiligheid, beveiliging en operationele efficiency op een hoger plan brengen. Het oplossingenpakket van STANLEY Healthcare biedt klanten de mogelijkheid om op vijf kritische terreinen uitstekende zorg op een excellente manier te organiseren: patiëntveiligheid, beveiliging en bescherming, omgevingsbewaking, klinische werkzaamheden en workflows, en supply chain- en asset management. Deze oplossingen worden aangevuld met advies, trainingen, implementatie- en integratiediensten. STANLEY Healthcare is een onderdeel van Stanley Black & Decker, Inc. Ga voor meer informatie naarstanleyhealthcare.com. Volg STANLEY Healthcare op Facebook, Twitter en YouTube.

Contacts

Ascom Wireless Solutions
Karin Dunberg, Marketing Manager, Global Marketing Communications
+46 761 25 10 24
karin.dunberg@ascom.se
of
Magnu s Lönnroth, Ascom Wireless Solutions
+46 31 55 93 86
Magnus.Lonnroth@ascom.se
www.ascom.com/wsof
STANLEY Healthcare
Scott Blevins, LEWIS PR
+1-415-432-2400
stanleyhealthcare@lewispr.com
www.stanleyhealthcare.com/partners

Check out our twitter: @NewsNovumpr