09:53 uur 14-12-2015

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (de “Corporatie”) heeft op 10 december 2015 een Current Report op formulier 8-K ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”), waarmee het mededeelt dat de Board of Governors van het Federal Reserve System (“Federal Reserve”) geen bezwaren had tegen het Capital Plan van 2015 van de Corporatie, dat opnieuw was ingediend bij de Federal Reserve op 30 september 2015. De Federal Reserve heeft aanvullende informatie beschikbaar gemaakt op zijn website op www.federalreserve.gov.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website:  http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op  http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op:  http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Contacts

Bank of America,
Michael Pressman, Assistant General Counsel, 1-980-386-5083

Check out our twitter: @NewsNovumpr