10:44 uur 09-12-2015

Papa John’s International zet uitbreiding in Europa voort en kondigt plannen voor vestiging in Noordoost-Frankrijk aan

LOUISVILLE, Kentucky (VS)–(BUSINESS WIRE)– Papa John’s International, Inc. heeft vandaag aangekondigd dat het 38 vestigingen gaat openen in Noordoost-Frankrijk om de merkbelofte Better Ingredients, Better Pizza in Frankrijk te introduceren. Hassan Bouanaka, de ervaren franchisehouder, zal de eerste vestiging openen in het voorjaar van 2016.

“Ik ben er trots op dat ik Better Ingredients, Better Pizza naar Noordoost-Frankrijk kan brengen,” zei Bouanaka. “Het is ook een goede gelegenheid om bij te dragen aan de Franse economie door hoogwaardige banen te creëren.”

“Het merk Papa John’s is nog steeds erg populair en blijft groeien,” zei Tim O’Hern, Senior Vice President & Chief Development Officer van Papa John’s International, Inc. “Ons verse handgeknede deeg, de vers verpakte tomatensaus en exclusieve kaassoorten zorgen samen voor een betere pizza. We hebben nu bijna 4800 restaurants in 40 landen en gebiedsdelen, en we zijn er heel trots op Frankrijk daaraan toe te voegen.”

De uitbreiding naar Frankrijk maakt deel uit van Papa John’s groeistrategie in Europa. Papa John’s International heeft meer dan 300 restaurants in het VK en kijkt momenteel naar potentiële franchisehouders in andere gebieden van Frankrijk, evenals in Nederland, Polen, Tsjechië en België.

Over Papa John’s

Papa John’s International, Inc. (NASDAQ: PZZA), met het hoofdkantoor in Louisville, Kentucky, is het op twee na grootste pizzabezorgingsbedrijf ter wereld. Voor 14 van de afgelopen 16 jaar hebben consumenten Papa John’s als beste gewaardeerd wat betreft consumententevredenheid onder alle nationale pizzaketens in de American Customer Satisfaction Index (ACSI). In het VK werd Papa John’s in 2015 voor het zesde achtereenvolgende jaar benoemd tot de National Pizza Delivery Chain van het jaar door de Pizza, Pasta and Italian Food Association. Papa John’s is de officiële pizzasponsor van de National Football League en Super Bowl 50. Voor meer informatie over het bedrijf of om online een pizza te bestellen, kunt u terecht op de website van Papa John’s: www.papajohns.com. Bezoek ons ook op Facebook onder www.facebook.com/PapaJohns, of op Twitter onder http://twitter.com/PapaJohns.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Papa John’s International, Inc.
Mike Measells, 502-261-4519
Vice President, International Business Development
Mike_Measells@papajohns.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr