12:22 uur 09-12-2015

Kroll Ontrack integreert Relativity in zijn ediscovery-aanbod in Europa

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Kroll Ontrack, de toonaangevende aanbieder van ediscovery en gegevensherstelproducten en -diensten, kondigt vandaag aan dat zij Relativity van kCuratoevoegen aan het ediscovery-aanbod in Europa. Als Relativity Premium Hosting partner, biedt Kroll Ontrack advocatenkantoren en bedrijven nu de flexibiliteit om een review platform voor documenten te kiezen op basis van de behoeften van hun projecten.

Kroll Ontrack biedt al vanaf 2014 in de VS Relativity aan. Eigen, bekroonde technologische verbeteringen, inclusief kostenbesparende nearline-technologie, werden in het Relativity-aanbod geïntegreerd om klanten meer controle over hun gegevens en kosten te bieden. Dit verbeterde aanbod van Relativity is nu beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en zal ook in andere Europese landen uitgerold worden.

Tim Phillips, Managing Director van Kroll Ontrack International Legal Technologies, vertelt: “Kroll Ontrack maakt het voor zowel advocatenkantoren en bedrijven eenvoudiger om een toonaangevend platform te kiezen dat het beste bij hun behoeften past, ediscovery.com Review of Relativity, gebaseerd op werkstroomvereisten, gegevensanalyses, gebruikersvoorkeuren en andere functies. Ongeacht hun keuze worden klanten ondersteund door het wereldwijde netwerk van consultants van Kroll Ontrack. Zij helpen klanten de meest geavanceerde technische functies optimaal in te zetten om meer controle te krijgen over hun algehele datavolumes en ediscovery-uitgaven.”

John Grancarich, vice-president van productbeheer, Kroll Ontrack zegt hierover: “Elk ediscovery-project is uniek, met verschillende parameters en deadlines waar verschillende technische eisen aan gesteld worden. Het toevoegen van Relativity aan ons ediscovery-aanbod betekent dat ons team is uitgerust met een flexibele toolkit en de expertise om de beste benadering aan te bevelen om de uitdagingen van elke klant op te lossen.”

Kroll Ontrack won de 2015 Relativity Innovation Award voor Best Service Provider Solution voor de integratie van bedrijfseigen “nearline”-technologie in het Relativity-aanbod. Oorspronkelijk werd nearline-technologie gebouwd om gegevensvolumes en kosten te verminderen in ediscovery.com Review. Nearline-technologie stelt gebruikers in staat op verzoek niet-cruciale gegevens snel te identificeren en apart te zetten (of te “nearlinen”), en nearline-gegevens op een vergelijkbare, on-demand manier op te vragen. Herbewerken is daarbij niet nodig, en het werkresultaat blijft intact. Aangezien nearline-opslag 50 procent goedkoper is dan actieve opslag, kunnen bedrijven datavolumes en -kosten voor ediscovery enorm verlagen en hebben ze tegelijkertijd efficiëntere toegang tot cruciale documenten.

Tim Philips vervolgt: “Organisaties zoeken manieren om technologie ten volle te benutten, om de kosten voor ediscovery te verlagen, en de tijd die zij kwijt zijn aan het beoordelen van documenten, te verkorten. Onze nearline-technologie doet beide. In de afgelopen 12 maanden maakten bijna 100 klanten gebruik van de kostenbesparende nearline-technologie inediscovery.com Review.”

De integratie van de bedrijfseigen technologie van Kroll Ontrack in Relativity heeft direct invloed op de vraag uit de markt naar innovatieve, kostenbesparende technologieën, ongeacht welk beoordelingsinstrument er gekozen werd.

Naast bedrijfseigen nearline-technologie in Relativity biedt Kroll Ontrack:

Gecertificeerde Relativity-expertise: Het ervaren, wereldwijde Relativity-team van Kroll Ontrack bestaat uit Relativity-experts, een Relativity Master, Relativity Gecertificeerde Beheerders, Relativity Infrastructuurspecialisten en Relativity-analysespecialisten. Professionals van Kroll Ontrack gebruiken de meest geavanceerde Relativity-functies om zaken deskundig te begeleiden en strategieën aan te bevelen waarmee het beste resultaat wordt gerealiseerd.

Early Case Assessment-werkstroom (ECA-werkstroom): Door alleen tekst en metagegevens te laden in het Relativity-platform, behaalt u een enorme kostenbesparing. Het vermogen en de flexibiliteit van de zoek- en analysefuncties van Relativity kunnen tijdens ECA gebruikt om snel inzicht te krijgen in gegevens en de belangrijkste gegevens voorrang te geven bij beoordeling.

Ondersteunde redactie: Gevoelige informatie wordt beschermd en het redigeerproces wordt gestroomlijnd via een geautomatiseerde aanpak om Persoonlijk Identificeerbare Informatie (PII), geprivilegieerde of andere belangrijke informatie te identificeren en redigeren op basis van door de gebruiker vastgestelde criteria.

Grancarich vat samen: “Met de ongeëvenaarde, door gebruiker gestuurde controle, is ons aanbod van Relativity een krachtig instrument waarmee het voor organisaties mogelijk wordt de toenemende hoeveelheid data en de stijgende kosten voor data-analyse en -beoordeling beheersbaar te houden. Door nearline-technologie, een aangepaste ECA-werkstroom en ondersteunde redactie met ons volledige team aan gecertificeerde Relativity-experts en consultants te combineren, levert Kroll Ontrack een efficiënte, nauwkeurige en kostenbesparende beoordeling.”

Ga voor meer informatie over Relativity van Kroll Ontrack naar: http://www.ediscovery.com/uk/solutions/relativity/

Over Kroll Ontrack LLC

Kroll Ontrack levert technologisch aangestuurde diensten en software om advocatenkantoren, bedrijven, overheidsinstellingen en consumenten te helpen gegevens efficiënter en kosteneffectiever te beheren, herstellen, zoeken, analyseren en produceren. Naast onze bekroonde software biedt Kroll Ontrack dataherstel, datavernietiging, elektronische opsporing en documentreviewdiensten aan. Ga voor meer informatie over Kroll Ontrack en onze diensten naar: http://www.ediscovery.com/uk en volg @KrollOntrackUK op Twitter.

Contacts

Citigate Dewe Rogerson
Camilla Medd
Tel: +44 20 7282 1021
Email: camilla.medd@citigate.co.uk
of
Judith Massey
Tel: +44 20 7282 2987
judith.massey@citigatedr.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr