10:45 uur 09-12-2015

Armor werkt samen met Digital Healthcare Communications Company aan de bescherming van cruciale gezondheidszorgapplicaties, gevoelige patiëntengegevens

RICHARDSON, Texas, VS–(BUSINESS WIRE)– Gezondheidszorggegevens behoren tot de populairste doelen van de gewiekste bedreigingsactoren van vandaag. Om zich tegen deze geavanceerde bedreigingen te verdedigen en proactief naleving van HIPAA en ISO 27001 te behouden, heeft xmachina Armor geselecteerd voor de beveiliging van een grootschalige gezondheidszorgapplicatie voor één van hun grote internationale farmaceutische klanten. Armor, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van actieve cyberbeveiliging, versterkt op de cloud gebaseerde beveiligingsomgevingen voor mondiale organisaties.

De patiëntgerichte applicatie, die een belanrijke rol speelt in de fysiotherapiebranche, stroomlijnt medicamenteuze behandelingen en communicatie met artsen en verpleegkundigen. Met inzicht in het belang van de ISO 13485-vereisten beheert xmachina de applicatie, die door de patiënten zelf wordt toegepast en hun therapie ondersteunt. Het programma vraagt van patiënten dat zij een veilige methode gebruiken voor het vastleggen en verzenden van gegevens.

Om deze innovatieve functionaliteit te ondersteunen koos xmachina voor Armor Complete vanwege Armor’s focus op het bieden van veilige en compliant beheerde cloud-ervaringen voor de klanten van het bedrijf. Armor Complete, dat wordt aangestuurd door Armor’s bewezen en veilige Virtual Private Cloud (VPC), is de ideale oplossing voor organisaties die cruciale of gevoelige gegevens opslaan, verkrijgen en beheren, die het beste eisen wat betreft veiligheidsarchitectuur, prestatie en dienstverlening.

Gezondheidsorganisaties behoren tot de grootste en trouwste klanten van Armor. Als de als beheerder optredende beveiligingsleverancier voor vier van de tien grootste SaaS-bedrijven voor de gezondheidszorg vertrouwen gezondheidszorgorganisaties op Armor voor hun security-first-oplossingen en inzicht in de nalevingsvereisten van de branche.

Armor schaalt en past beveiligingscontroles toe gebaseerd op kennis opgedaan door beveiliging van een mondiale klant omgeving. Het bedrijf ontwikkelt hun bedreigingsinformatie uit meer dan 800.000 open-researchbronnen en een wereldwijd eigen honingpotnetwerk.

Belangrijke punten:

  • In samenwerking met de geneesmiddelenfabrikant voerde xmachina een wereldwijd onderzoek uit voor een effectieve veilige cloudomgeving.
  • Armor Complete was in staat de vereiste veilige mondiale voetafdruk met ISO 27001-certificatie te leveren, en was ook in staat HIPAA-compliantie, wat niet voor onderhandeling vatbaar was, te ondersteunen.
  • Het kwaliteitsmanagementsysteem van xmachina is gecertificeerd in overeenstemming met EN ISO 13485. Daarom is de digital agency en gezondheidszorgdeskundige goedgekeurd voor het ontwikkelen en beheren van software en apps in de gezondheidszorgmarkt.

Uitspraken

Mark Kornegay, SVP Global Sales and Channels | Armor

“De relatie met xmachina is een ander voorbeeld van hoe diep Armor geworteld is in het leveren van zowel veilige als compliant beheerde clouddiensten. De veilige portal die xmachina beheert voor patiënten die zichzelf geneesmiddelen toedienen is erg vooruitstrevend gedacht. Wij zijn er trots op dat wij een samenwerking zijn aangegaan met een bedrijf dat dergelijke vorderingen in de gezondheidszorggemeenschap maakt.”

Klaus Mueller, CEO | xmachina – Advancing E-Health

“Omdat wij een enorme toename hebben gezien in het gebruik van gezondheidszorgapplicaties die zowel door gezondheidszorgprofessionals als patiënten worden gebruikt, is het onze missie de e-health-industrie vooruit te brengen. Onze patiënttoegankelijke portal is een voorbeeld van onze innovatieve, klantgerichte benadering van de gezondheidszorg. De samenwerking met Armor stelt ons in staat flexibel te blijven en snel te antwoorden op veranderingen, zoals de dynamische aard van applicatieverkeer. Het is een plezier om met Armor samen te werken in een industrie die erg moeilijk te navigeren kan zijn. Het is een geruststelling voor ons te weten dat Armor het beste in deze bedrijfstak biedt als het gaat om het beheren van veiligheid en compliantierisico’s in de cloud.”

Over xmachina

xmachina staat synoniem voor het zetten van de trend in e-health-oplossingen, medische software, gezondheidszorgapps en gezondheidsmarketing. Met een ervaren team van adviseurs, ontwikkelaars en creatieve geesten, implementeert xmachina processen die de berichten naar de relevante doelgroepen brengen met de allernieuwste technologie en die tegelijkertijd aan de hoge farmaceutische standaard beantwoordt, al sinds 1997. xmachina’s kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd in overeenstemming met EN ISO 13485. Ga voor meer informatie naar: https://www.xmachina.de/international-visitors/

Volg xmachina

xmachina.de

twitter.com/xmachinaEHealth

Over Armor

Als vooraanstaand bedrijf in actieve cyberbescherming biedt Armor klantgerichte beveiligingsresultaten voor detailhandel- en e-commerce-ondernemingen, gezondheidszorganisaties, vooraanstaande betalingsorganisaties en financiële instellingen. Armor beschermt zeer gevoelige gegevens voor de meest veiligheidsbewuste bedrijven in de wereld. Met zijn bewezen cyberveiligheidsbenadering en eigen cloudinfrastructuur specifiek gebouwd voor veiligheid, compliantie en prestatie, kiezen verantwoordelijke bedrijven voor Armor om hun risico te verlagen. Ga voor meer informatie naar armor.com of bel 1-844-682-2858.

Volg Armor

armor.com

twitter.com/armor

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voce Communications voor Armor
Melissa Felton, 330-401-9220
Vice President
ArmorTeam@vocecomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr