15:54 uur 01-12-2015

Software-Defined Enterprise Content Delivery Network (SD ECDN) van Kollective breidt Skype Meeting Broadcast van Microsoft uit om bereik en efficiëntie te bieden voor grootschalige vergaderingen

SUNNYVALE, Californië (VS)–(BUSINESS WIRE)– Kollective, een toonaangevende onderneming voor cloudgebaseerd, softwaregedefinieerd netwerken, heeft vandaag de integratie aangekondigd van hun Software-Defined Enterprise Content Delivery Network (Enterprise Content Delivery Network, ECDN) met Skype Meeting Broadcast door met Microsoft samen te werken om een naadloze ervaring tussen Kollective, Microsoft Skype for Business en Microsoft Azure mogelijk te maken.

Kollective SD ECDN is een bewezen benadering om het bereik voor videodistributie binnen grote ondernemingen te vergroten. Eenmaal geïnstalleerd kunnen organisatoren, als gevolg van de integratie met Skype Meeting Broadcast, automatisch, als standaard onderdeel van de evenementplanning op het bestaande bedrijfsnetwerk, gebruik maken van SD ECDN ter ondersteuning van zeer grote bijeenkomsten. Het systeem ondersteunt maximaal 10.000 werknemers die gelijktijdig vanuit hun eigen werkomgevig de uitzending live kunnen bijwonen. Het is voor de gecombineerde oplossing niet nodig om nieuwe hardware aan te schaffen ter ondersteuning van de uitbreiding naar een dergelijke groot publiek. De oplossing is naar verwachting begin 2016 beschikbaar.

Kollective ondersteunt momenteel met behulp van haar SD ECDN meer dan 2,8 miljoen gebruikers in veel van ‘s werelds grootste merken. Meer dan de helft van deze gebruikers maakt reeds gebruik van de integratie van Kollective met Microsoft SharePoint.

“We hebben in de markt grote belangstelling gezien voor Skype Meeting Broadcast van Microsoft en we zijn verheugd om de uitbreiding van het netwerk voor onze gemeenschappelijke klanten te kunnen realiseren”, aldus Dan Vetras, chief executive officer van Kollective. “Binnen onze eigen installatiebasis zien we de noodzaak voor een ECDN-oplossing, zodat iedereen een geweldige gebruikerservaring kan hebben, ongeacht de apparatuur of locatie. Het bedrijfsnetwerk wordt elke dag ingewikkelder en we zijn ervan overtuigd dat een SD ECDN de enige manier is om de flexibiliteit te bieden die ondernemingen in staat stelt om tegemoet te kunnen komen aan hun vereisten”.

“Miljoenen mensen vertrouwen op Skype for Business voor hun dagelijkse communicatie en samenwerking,” aldus Giovanni Mezgec, GM voor Product Marketing voor Skype for Business, Project en Visio bij Microsoft. “Skype Meeting Broadcast en SD ECDN van Kollective kunnen gezamenlijk ondernemingen in staat stellen om uit te breiden zonder angst te hebben voor overbelasting van het bedrijfsnetwerk”.

Ga voor meer informatie over de integratie van Kollective met Skype Meeting Broadcast naar http://kollective.com/microsoft/skype-meeting-broadcast.

Over Kollective

De grootste en meest succesvolle internationale bedrijven vertrouwen op de technologieën van Kollective om de Live en On-Demand video van hun bedrijf aan miljoenen gebruikers wereldwijd mogelijk te maken. Van het Software-Defined Enterprise Content Delivery Network (SD ECDN) tot edge-gerelateerde IT-hulpmiddelen zoals Network Readiness Testing, Software Delivery en Network Analytics, maakt Kollective een sterk rendement mogelijk en wordt de flexibiliteit van sofwaregedefinieerd netwerken de realiteit. Lees meer over ons op:http://www.kollective.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kollective
Casey Davison, 1-800-652-6014
media@kollective.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr