10:37 uur 01-12-2015

Icynene Europe verfijnt zakelijke focus binnen Benelux

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– Icynene Europe S.P.R.L., de Europese arm van Icynene, fabrikant van spuitbaar isolatieschuim, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf de distributie binnen de Benelux in eigen hand gaat nemen.

De bekendmaking werd gedaan in het kader van de uitlijning van de operationele activiteiten en van de focus binnen de Benelux-markt om het plaatselijke dealernetwerk beter van dienst te kunnen zijn en de activiteiten binnen de regio te kunnen uitbreiden. De lancering van een nieuwe website vormt een aanvulling op de hernieuwde focus binnen de Benelux, met name binnen België en Nederland.

“Sinds de formele toetreding tot de Europese markt en de opening van ons eerste Europese kantoor, hier in Brussel begin 2013, heeft Icynene Europe enorme groei doorgemaakt en is het bedrijf doorgedrongen tot nieuwe markten in heel Europe. De Benelux, als een van onze meer gevestigde markten, is een belangrijke en groeiende markt voor Icynene,” aldus Bertrand Lauret, directeur van Icynene voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

“Onze focus op de regio betekent dat we meer middelen kunnen inzetten om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, en de aanvullende ondersteuning kunnen bieden waaraan ze behoefte hebben om te kunnen voldoen aan de vraag van de markt. Daarnaast zorgt de nieuwe website ervoor dat architecten, aannemers en huiseigenaars een beter inzicht kunnen verkrijgen in de directe voordelen en de voordelen op lange termijn van spuitbaar isolatieschuim van Icynene,” aldus dhr. Lauret.

De nieuwe website voor de Benelux is te vinden op www.icynene.be.

Over Icynene Corp.
Icynene, opgericht in 1986, helpt bij het bouwen van energie-efficiënte woningen en bedrijfsgebouwen in meer dan 31 landen, verspreid over de hele wereld. Ons portfolio van toonaangevende SPF-oplossingen, light density open cell en medium density closed cell, kunnen zowel worden gebruikt voor isolatie als voor luchtafsluiting ten behoeve van de verbetering van de luchtkwaliteit in gebouwen en verlaging van de energiekosten. Hierdoor is Icynene de intelligente keus voor bouwers, architecten, huiseigenaars en eigenaars van gebouwen.
www.icynene.be, www.icynene.eu, www.icynene.co.uk, www.icynene.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Icynene
Anthony Naimo, 800-758-7325, x215
Marketing Communications en PR Manager
media@icynene.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr