17:50 uur 30-11-2015

OCP kondigt presentatie en conference call over derdekwartaalcijfers 2015 aan

CASABLANCA, Marokko–(BUSINESS WIRE)– OCP S.A., mondiaal toonaangevend in de kunstmestbranche, presenteert zijn derdekwartaalcijfers van 2015 op 7 december. De resultaten zullen vanaf 09.00 uur (EST) en 14.00 uur (Marokkanse tijd) beschikbaar zijn op het Intralinks-portaal van OCP en de website van het bedrijf, http://www.ocpgroup.ma/.

De directie van OCP belegt op 7 december om 10.00 uur (EST)/ 15.00 (Marokkaanse tijd) een conference call om de cijfers te bespreken. De teleconferentie is voor obligatiehouders, gekwalificeerde institutionele buyers en marktmakers.

 

OCP Announces Date of Third Quarter 2015 Earnings Release and Conference Call

CASABLANCA, Morocco–(BUSINESS WIRE)– OCP S.A. (“OCP” or the “Company”), a global leader in the fertilizer industry, will release its third quarter 2015 results on December 7, 2015. The results will be available on the OCP Intralinks portal and also on the Company’s website  http://www.ocpgroup.ma/ from 9 a.m. EST and 2 p.m. Morocco/London time.

OCP senior management will host a conference call to discuss third quarter results at 10 a.m. EST and 3 p.m. Morocco/London time on December 7, 2015 for holders of the Company’s bonds, qualified institutional buyers, securities analysts and market makers.

Conference call details are available at OCP’s Investor Relations portal on the Intralinks website. Eligible parties that have not already registered for access to the Intralinks portal may do so by contacting the Investor Relations Department by emailing  g.laraki@ocpgroup.ma

About OCP

OCP is a global leader in the fertilizer industry, backed by almost a century’s production history. OCP has exclusive access to the largest phosphate rock reserve base in the world. It is one of the lowest cost producers of phosphate rock in the industry and has become a leading player in production and trade volumes across the phosphate value chain. OCP employs 23,000 people and contributes to regional development through its mining and fertilizer operations, and through its sustainability program.

For more information visit: www.ocpgroup.ma

Contacts

OCP – Investor Relations
Ghita Laraki, +212 522 924 183
g.laraki@ocpgroup.ma

Check out our twitter: @NewsNovumpr