16:29 uur 24-11-2015

Unibail-Rodamco selecteert everBe om Workday te implementeren en haar HR-activiteiten te verplaatsen naar de cloud

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– everBe, een bedrijf voor management consulting en cloud-diensten, is door Unibail-Rodamco geselecteerd om haar implementatie van Workday Human Capital Management (HCM) te leiden en verdere ondersteuningsdiensten te bieden. everBe is een Workday (NYSE: WDAY) Services Partner.

Unibail-Rodamco is in Europa de toonaangevende beursgenoteerde onderneming voor commercieel vastgoed. Met eersteklas winkelcentra in de grote Europese steden is dit een van de grootste aanbieders ter wereld. Met het oog op de verdere groei van de onderneming kiest Unibail-Rodamco Workday voor de overgang van haar HR-activiteiten naar de cloud, waarbij haar aanwezigheid in 12 landen nog verder wordt versterkt. Door de verhuizing zullen de personeelsactiviteiten van Unibail-Rodamco sneller en makkelijker worden uitgevoerd door middel van een serie gemeenschappelijke HR-processen en een groter inzicht in de gegevens over arbeidskrachten via krachtige rapportage- en analysetools. Daarnaast zullen de mobiele capaciteiten van Workday de medewerkers van Unibail-Rodamco in staat stellen altijd en overal toegang te verkrijgen tot informatie.

“Workday zal Unibail-Rodamco voorzien van een moderne en state-of-the-art cloud oplossing waarmee wij onze huidige HR-uitdagingen kunnen aanpakken en bijdragen aan de groei van de groep,” aldus Sylvain Montcouquiol, groepsdirecteur van HR en Organisatie, Unibail-Rodamco. “We zijn overtuigd dat dankzij de samenwerking met everBe het succes van de implementatie van Workday verzekerd wordt.”

“Het doet ons een groot genoegen te zijn uitverkoren als partner van Unibail-Rodamco, een wereldwijde Europese onderneming die haar HR-activiteiten transformeert door gebruik te maken van de gemeenschappelijke oplossing in de cloud van Workday,” verklaarde Julien Déry, directeur van Workday Cloud Transformation, everBe. “Deze toekenning onderstreept de unieke combinatie van expertise van everBe en Workday op het gebied van HR.”

Over everBe
everBe is een volgende generatie bedrijf in Management Consulting en cloud-diensten dat zich richt op HR, betaling van salarissen, financiën en analyse. everBe’s medewerkers, uitgebreide bedrijfsmodel, domein- en cloud-expertise, gecombineerd met een focus op uitmuntendheid en innovatie, stelt bedrijven in staat om binnen enkele weken succesresultaten te behalen.

Meer informatie over everBe kunt u vinden op www.everbe.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

everBe
Contactpersoon voor de pers:
Jean Manaud, +33 (0) 1 49 90 30 27
contact@everbe.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr