17:27 uur 24-11-2015

Met print24.com worden lokale printers mondiale spelers

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Lokale printers of retailers hebben nu directe toegang tot de internationale web-to-print markt met de hulp van UNITEDPRINT SE, dat bekend staat om haar vlaggenschip merk print24.com. UNITEDPRINT SE is eigenaar van het merk USS Unitedprint Shop Services waarmee iedereen een partnershop kan opzetten, en zo toegang heeft tot een nationale of zelfs internationale markt.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20151124005841/nl/

In gesprek met Ali Jason Bazooband, directeur Marketing bij UNITEDPRINT SE (foto: Bernd Zipper)In gesprek met Ali Jason Bazooband, directeur Marketing bij UNITEDPRINT SE (foto: Bernd Zipper)

In een interview met Bernd Zipper, redacteur van de toonaangevende blog beyond-print.de, over het onderwerp van web-to-print, licht Ali Jason Bazooband, directeur Innovatie en Marketing bij UNITEDPRINT SE, zijn doelen voor de komende jaren toe.

“Ik kon echt geen nieuw product of extra service verzinnen die onze eigen USS shops ooit zou kunnen evenaren. Zij voldoen aan alle behoeften van potentiële partners die een eigen web-to-print shop in slechts een paar minuten willen opzetten. Deze bieden hen ook hulp om een professionele online drukker te worden,” aldus Bazooband.

Het volledige interview is hier te vinden: http://bit.ly/1lE4xYd

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als één van Europa’s toonaangevende online printers wordt UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd door de gerenommeerde merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft een staf van meer dan 700 mensen op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilië, China, Canada en de VS). In aanvulling op de standaard printproducten voorziet het bedrijf haar klanten van hoogwaardige producten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdruk, drukwerk op reclameapparatuur en gastronomie. Klanten kunnen ook profiteren van de 24-uurs beschikbaarheid en het 30/60/90-betalingsmodel dat uniek is in deze sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr