09:53 uur 18-11-2015

PKF North America is nu Allinial Global

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– Allinial Global is de nieuwe naam en identiteit van een reeds lang bestaande vereniging van onafhankelijke firma’s in boekhouding en consult. Allinial Global, voorheen bekend als PKF North America, heeft een overeenkomst gesloten met PKF International, Ltd., over het voortzetten van onafhankelijke strategieën per 30 november 2015. De organisaties krijgen een nieuwe werkverhouding, zodat ze hun lidfirma’s beter van dienst zijn, maar tegelijkertijd klanten met internationale boekhoudkundige eisen een mondiaal bereik bieden.

Het nieuwe merk onderstreept de toewijding van Allinial Global aan het behoud van de onafhankelijkheid van aangesloten firma’s. Tegelijkertijd is de dienstverlening aan klanten van een hoger niveau, dankzij Allinial Globals innovatieve aanpak die wendbaar, flexibel en klantgericht is.

 

PKF North America is Now Allinial Global

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– Allinial Global is the new name and identity of a longstanding association of independent accounting and consulting firms. Allinial Global, formerly known as PKF North America, has reached an agreement with PKF International, Ltd. to pursue independent strategies, effective November 30, 2015. The organizations will enter into a new working relationship to better serve their respective member firms while continuing to offer global reach for clients with international accounting needs.

The new brand reflects Allinial Global’s commitment to helping member firms retain their independence, while providing a higher level of service to clients through an innovative approach that is agile, flexible and client-centric.

Allinial Global provides eight key services to support independent accounting firms:

1. Learning and Development

2. Human Resources

3. International Business Capabilities

4. Technical Support

5. Communities of Practice

6. Marketing Resources

7. Information Technology

8. Practice Management

“I am very excited about the recent changes that have resulted in a new name and identity for our association,” said Terry Snyder, President of Allinial Global. “Though our name is changing, Allinial Global is still the association that’s ‘all in’ when it comes to putting the collective experience of over 100 independent firms to work for the benefit of clients.”

About Allinial Global

Allinial Global is a member-based association dedicated to the success of independent accounting and consulting firms. Founded in 1969, this strategic affiliation of legally independent accounting firms has a mission to foster the independence, profitability, and continuous improvement of its members. Allinial Global is based in North America but offers international support by connecting its member firms to providers and global networks of accounting firms worldwide. For more information, visit allinialglobal.com.

Contacts

Allinial Global
Terry Snyder, President
+1-770-279-4560

Check out our twitter: @NewsNovumpr