15:09 uur 18-11-2015

De dicteermicrofoon SpeechMike Premium van Philips wordt door klanten uitstekend beoordeeld

WENEN & BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– Philips SpeechMike Premium van Speech Processing Solutions , wereldwijd leider in professioneel dicteren, wordt door gebruikers uitstekend onthaald. De dicteermicrofoon biedt hen een superieure geluidskwaliteit, in combinatie met unieke antimicrobiële behuizing en een uitstekende ergonomie. De volledig aanpasbare dicteermicrofoon bespaart gebruikers naar eigen zeggen tijd, verhoogt de efficiëntie en verlaagt de kosten voor alle professionals die hem gebruiken over alle sectoren heen.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20151118005751/nl/

Philips SpeechMike PremiumPhilips SpeechMike Premium

Philips SpeechMike: De leider in gezondheidszorg

Philips SpeechMike is uitgegroeid tot een begrip in vele industrieën, vooral in de zorgsector, waar de dicteermicrofoon naadloos integreert met toonaangevende medische IT-systemen. Internationale professionals in de gezondheidszorg zijn het ermee eens. “Dit is een zeer betrouwbare oplossing. Het succes is duurzaam (…). Ik beveel de SpeechMike Premium van harte aan aan alle ziekenhuizen die gebruik maken van dictaten”, vertelt Dave Baumgardner, Directeur Information Management in het Union Hospital in Dover, Ohio (US).

Philips: Een geschiedenis van innovatie

Speech Processing Solutions vierde afgelopen jaar zijn 60 ste verjaardag, en kan met trots terugkijken op meer dan een halve eeuw succesvolle technologische innovatie en het vereenvoudigen van het dagelijkse werk van zakenmensen. De altijd favoriete Philips SpeechMike werd voor het eerst geïntroduceerd in 1996 en werd sindsdien voortdurend uitgebreid en verbeterd. “Het huidige model, Philips SpeechMike Premium, is het resultaat van bijna twee decennia aandacht voor detail, focus op kwaliteit en luisteren naar behoeften van de klant”, aldus dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions.

Gemaakt voor spraakherkenning

Dankzij zijn speciale functies, zoals de vrij zwevende microfoon of het unieke metalen microfoonrooster, maakt de Philips SpeechMike studioachtige audio-opnames. Samen verminderen zij ongewenste omgevingsgeluiden waardoor het mogelijk is dat verschillende radiologen tegelijkertijd in één ruimte zonder storingen comfortabel kunnen dicteren. De duidelijke opnames zorgen ervoor dat gebruikers de hoogst mogelijke nauwkeurigheid vanspraakherkenning bereiken. Het dicteerapparaat is ontworpen om in perfecte harmonie met spraakherkenningssoftware te werken en is bekroond met de hoogst mogelijke Nuance score voor spraakherkenningscompatibiliteit. De topclassificaties onderstrepen de positie van Philips als een wereldleider in audiocompetentie .

In tegenstelling tot veel concurrerende producten biedt Philips SpeechMike uitzonderlijke functies, zoals zijn antimicrobiële behuizing, wat vooral belangrijk is in medische instellingen. Het apparaat ligt perfect in de hand en de ergonomische toetsenbordindeling garandeert een makkelijke bediening, zelfs wanneer het dicteren uren lang duurt. Philips gaat er prat op dat het uitgebreide ‘stresstests’ uitvoert om ervoor te zorgen dat alle apparaten van uitzonderlijke kwaliteit zijn. De focus van Philips op hoge kwaliteitsnormen garandeert dat de SpeechMikes al jarenlang betrouwbare en duurzame tools zijn.

Voor meer informatie over de Philips SpeechMike kunt u terecht op: www.philips.com/dictation

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk als een deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals de Philips Pocket Memo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec dictation recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen en een naadloze spraak-naar-tekst oplossing toe te voegen met de nieuwe Philips SpeechScribe service. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Speech Processing Solutions
Hilde Put
Tel.: +32 (0)2 525 72 99
E-mail: hilde.put@philips.com
www.philip s.com/dictation
of
NewsEngine PR
Kim Heylen
Tel.: +32 (0)3 260 96 42
E-mail: kim.heylen@newsenginepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr