09:33 uur 17-11-2015

voxeljet levert honderdste 3D-printer

AUGSBURG, Duitsland-(BUSINESS WIRE)– Voxeljet heeft onlangs een stabiele groei in de vraag naar 3D-printsystemen vastgesteld. Hubert Stärker, hoofd sales en marketing van voxeljet, weet welke redenen aan deze ontwikkeling ten grondslag liggen: “Veel klanten die hun mallen laten printen in ons servicecenter willen uiteindelijk hun eigen 3D-printer, zij het om flexibiliteit, zij het om de kosten. Een andere oorzaak van deze positieve ontwikkeling zit in de vele voordelen die 3D-printtechnologie biedt en geleidelijk ingang vinden in meer sectoren. Dit zet bedrijven ertoe aan hun eigen machines te kopen.” Bovendien zijn de apparaten gemaakt in Duitsland, namelijk bij voxeljets hoofdvestiging in Firedberg (bij de Duitse stad Augsburg). Ze bestaan volledig uit kwalitatief hoogstaande onderdelen die voor een lange periode doorlopende operaties garanderen.

 

voxeljet delivers 100th 3D printer

AUGSBURG, Germany–(BUSINESS WIRE)– The manufacturer has recently registered steadily growing demand for 3D printing systems. Hubert Stärker, Director Sales & Marketing at voxeljet, knows the reasons for this development: “Many customers who have their molds printed at our service center eventually want their own 3D printer, whether for reasons of flexibility or economy. Another reason for the positive development lies in the many advantages offered by the 3D printing technology, which are gradually making their way into more industries and induce companies to purchase their own machines.” In addition, the 3D printers are “made in Germany” at voxeljet’s headquarters in Friedberg (near Augsburg, Germany). They are made entirely of high-quality components that ensure ongoing operations for many years to come.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20151116005982/en/

The voxeljet team is pleased with the 100th installed 3D printing system: a VX1000. (Photo: Business ... The voxeljet team is pleased with the 100th installed 3D printing system: a VX1000. (Photo: Business Wire)

Company Profile:

voxeljet is a leading provider of high-speed, large-format 3D printers and on-demand parts services to industrial and commercial customers. The Company’s 3D printers employ a powder binding, additive manufacturing technology to produce parts using various material sets, which consist of particulate materials and proprietary chemical binding agents. The Company provides its 3D printers and on-demand parts services to industrial and commercial customers serving the automotive, aerospace, film and entertainment, art and architecture, engineering and consumer product end markets.

For more information go to YouTube and follow us on LinkedIn and Facebook.

Contacts

voxeljet AG
PR/ Media:
Matthias Kramer
Tel: +49 821 7483 440
matthias.kramer@voxeljet.de
or
Investor Relations
Anthony Gerstein
anthony.gerstein@voxeljet.com
Tel: +1 646 484 1086

Check out our twitter: @NewsNovumpr