12:27 uur 12-11-2015

Kroll Ontrack presenteert inaugureel rapport ‘New Frontiers in eDiscovery’

LONDEN & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Kroll Ontrack , de toonaangevende leider op het gebied van eDiscovery -technologieën en diensten voor bedrijven die betrokken zijn bij geschillen en onderzoeken, kondigt vandaag de presentatie van zijn inaugurele rapport ‘New Frontiers in eDiscovery’ aan.

Het rapport verwijst zowel naar de recente en snelle internationale groei van het gebruik van eDiscovery-technieken en -technologieën door advocatenkantoren en hun cliënten, als de enorme vooruitgang die er is geboekt op het gebied van eDiscovery zelf.

Tim Phillips, Managing Director van Kroll Ontrack International Legal Technologies, zegt: “We zijn getuige geweest van een exponentiële groei van het gebruik van eDiscovery-diensten in landen buiten de traditionele thuismarkten van de VS en het Verenigd Koninkrijk, waar het oppakken van eDiscovery aanvankelijk werd gestuurd door wijzigingen in het wettelijke systeem die de openbaarmaking en opsporing in wettelijke procedures regelen. Tegenwoordig vormt eDiscovery een belangrijk onderdeel van het zakelijke en bedrijfsregelgevinglandschap, zelfs voor landen als Duitsland en Hong Kong die niet verplicht zijn eDiscovery te leveren binnen hun juridisch raamwerk.

“Als leider binnen de wereldindustrie, denken wij dat het belangrijk is om deze wijzigingen vast te leggen en te wijzen op de snelle ontwikkeling van eDiscovery, van naleving van het mededingsrecht tot het omgaan met dawn raids en van het loskoppelen van juridische diensten tot forensische onderzoeken.”

Het nieuwe rapport schetst wat er op dit moment gebeurt met eDiscovery in verschillende regio’s over de hele wereld, inclusief Europa, de VS en het Verre Oosten. Waarom de wereldwijde financiële dienstensector in het bijzonder eDiscovery toepast op zijn eigen unieke marktbehoeften. Hoe organisaties gebruikmaken van eDiscovery om kartels op te splitsen en hoe technologieën zoals predictive coding zich ontwikkelen.

Tim Philips vervolgt: “eDiscovery-technologie overschrijdt niet alleen meer geografische grenzen, het bereikt ook nieuwe technologische mijlpalen. Predictive coding wordt tegenwoordig bijvoorbeeld gebruikt bij bijna elke nieuwe zaak waar we instructies voor krijgen in het Verenigd Koninkrijk. De acceptatie binnen de rechtbanken in de VS en Europa neemt toe en zal in de toekomst meer eisen stellen aan slimme eDiscovery-technologie.”

Ga voor meer informatie over Kroll Ontrack en zijn producten en diensten naar www.ediscovery.com/nl

Op : http://www.ediscovery.com/uk/new-frontiers-in-ediscovery/ kunt u een kopie van het rapport ‘New Frontiers in eDiscovery’ van Kroll Ontrack downloaden

Over Kroll Ontrack LLC

Kroll Ontrack levert technologisch aangestuurde diensten en software om zowel juridische, bedrijfs- en overheidsentiteiten als consumenten te helpen gegevens efficiënter en kosteneffectiever te beheren, herstellen, zoeken, analyseren en produceren. Behalve zijn bekroonde software biedt Kroll Ontrack dataherstel, datavernietiging, elektronische opsporingen en documentreviewdiensten aan. Ga voor meer informatie over Kroll Ontrack en zijn diensten naar: http://www.ediscovery.com/nl of volg hen op @KrollOntrackUK on Twitter.

Contacts

Citigate Dewe Rogerson contactgegevens:
Charlotte Pascal/Judith Massey/Camilla Medd
Tel: +44 20 7282 1021 / 2987 / 2846
E-mail: charlotte.pascal@citigate.co.uk / judith.massey@citigatedr.co.uk / camilla.medd@citigatedr.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr