19:17 uur 11-11-2015

CORRECTIE EN VERVANGING VAN: Nieuwe langetermijndata over CardioMEMS HF System toont superioriteit ten opzichte van standaardzorg aan

ST. PAUL, Minn.–(BUSINESS WIRE)– St. Jude Medical, Inc., een internationaal bedrijf in medische apparatuur, kondigt de publicatie aan van nieuwe, prospectieve data die onderschrijven dat het  CardioMEMS™ HF System op de lange termijn effectief is bij het verminderen van het aantal ziekenhuisopnames van patiënten met hartfalen uit de derde klasse van de New York Heart Association. De onderzoeksresultaten verschenen in het wetenschappelijke tijdschrift  The Lancet .

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20151111006200/nl/

The CardioMEMS HF System uses a miniaturized, wireless monitoring sensor that is implanted in the pu ... The CardioMEMS HF System uses a miniaturized, wireless monitoring sensor that is implanted in the pulmonary artery. (Photo: Business Wire)

De controlegroep met patiënten die na een standaardtherapie tegen hartfalen werd behandeld op basis van informatie van het CardioMEMS HF System, liet een afname van 48 procent zien in het aantal ziekenhuisopnames wegens hartfalen.

Contacts

St. Jude Medical, Inc.
Media Relations
Kristi Warner, 651-756-2085
kwarner@sjm.com
of
Investor Relations
J.C. Weigelt, 651-756-4347
jweigelt@sjm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr