09:39 uur 10-11-2015

Quintiles draagt open source code bij aan ResearchKit

RESEARCH TRIANGLE PARK, N.C. (VS)–(BUSINESS WIRE)– Quintiles, ‘s werelds grootste biofarmaceutische dienstverlener, heeft zijn bijdrage aan de verbetering van het ResearchKit-framework aangekondigd, dat was ontworpen door Apple om het gemakkelijker te maken voor onderzoekers om met behulp van iPhone-apps meer frequent en accurater data van onderzoekdeelnemers te verzamelen.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20151109006851/nl/

ResearchKit stelt deelnemers in staat om taken eenvoudig uit te voeren of enquêtes direct vanuit een aResearchKit stelt deelnemers in staat om taken eenvoudig uit te voeren of enquêtes direct vanuit een app in te sturen, en biedt deelnemers een eenvoudig interactief geïnformeerd toestemmingsproces.pp in te sturen, en biedt deelnemers een eenvoudig interactief geïnformeerd toestemmingsproces. Quintiles heeft bijgedragen aan het ResearchKit framework om ontwikkelaars extensies te bieden die aanvullende capaciteiten ondersteunen en ze op hun beurt in staat zullen stellen om meer geavanceerde apps te creëren. Quintiles is van plan om deze verbeteringen te gebruiken om hulpmiddelen voor patiëntbetrokkenheid te ontwikkelen voor apps die gebaseerd zijn op ResearchKit.

Als de meest vooraanstaande late-fase onderzoeksorganisatie zijn de digitale gezondheidsexperts van Quintiles actief bezig met de integratie en het verder uitbreiden van ResearchKit als hulpmiddel voor het onderzoek van de eigen klanten , om zo te zorgen voor een perfecte ervaring voor patiënten en zorgverleners.

“Quintiles heeft een diepere kennis van patiëntgedrag, door meer dan 400 direct-to-patient programma’s sinds 2008,” stelde Richard Thomas, President of Technology and Solutions van Quintiles. “Wij ontwikkelen de verbeteringen voor het ResearchKit-framework op basis van deze principes.”

“Wij geloven dat de bijdrage van Quintiles aan deze verbeteringen een significante stap vooruit is binnen de klinische onderzoeksbranche,” vervolgde Thomas. “Men zal niet alleen de apps verbeteren die Quintiles zelf heeft ontwikkeld, maar ook alle apps die zijn ontwikkeld met ResearchKit profiteren ervan. Werken met het ResearchKit-framework geeft ons een goed begrip van de mogelijkheden en hoe we dit kunnen optimaliseren voor de apps die we voor klinische onderzoekers ontwikkelen.”

Voor meer informatie over de bijdragen van Quintiles aan ResearchKit, kunt u terecht op onze website: http://www.quintiles.com/researchapps.

Over Quintiles

Quintiles (NYSE: Q) helpt biofarmaceutische bedrijven en andere medische bedrijven om hun succeskansen te vergroten door inzichten van onze uitstekende wetenschappelijke, therapeutische en analytische ervaring te combineren met uitstekende levering voor betere resultaten. Van advies tot uitvoer – Quintiles is de grootste aanbieder ter wereld van productontwikkeling en geïntegreerde medische diensten, inclusief commerciële en observationele oplossingen. Met activiteiten in ongeveer 100 landen is Quintiles lid van de FORTUNE 500 en staat het op de lijst van de ‘World’s Most Admired Companies’ van FORTUNE. Voor meer informatie, zie www.quintiles.com.

Klik hier om u te abonneren op Mobiele Alerts over Quintiles.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Quintiles
Phil Bridges, Media Relations
Kantoor: + 1-919-998-1653
Mobiel: +1-919-457-6347
phil.bridges@quintiles.com
ofTodd Kasper, Investor Relations
+1-919-998-2590
InvestorRelations@quintiles.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr