19:31 uur 30-10-2015

Print24.com biedt nu langere betalingstermijnen in heel Europa met nieuwe betaalmogelijkheden

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Bestel nu en betaal 30, 60 of 90 dagen later met een creditcard, en in Duitsland zelfs met elektronische SEPA (ELV-transactienetwerk) of een SEPA-automatische afschrijving. Nu kan elke klant die online bestelt bij UNITEDPRINT SE en haar vlaggenschipmerk print24.com direct profiteren van deze flexibele betalingsvoorwaarden. Voorheen waren langere betalingstermijnen enkel mogelijk voor klanten die per factuur betalen.

“Door dit nieuwe aanbod kunnen we onze klanten nog meer flexibiliteit bieden, in het bijzonder bij de planning van lange termijn projecten,” aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director Marketing bij print24.com. “Instanties uit de publieke sector kunnen bestellingen nu ook gemakkelijker plaatsen, omdat dit soort klanten vaak uitgebreide betalingstermijnen vereist.”

Grote klanten, agentschappen en doorverkopers zullen de nieuwe betaalmogelijkheden ook waarderen en hun bestellingen beter kunnen plannen. Deze uitgebreide betaalopties zijn direct beschikbaar in heel Europa voor klanten die per factuur en creditcard betalen, en bovendien in Duitsland voor klanten die betalen met elektronische SEPA (ELV-transactienetwerk) en SEPA-automatische afschrijving.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als één van Europa’s toonaangevende online printers wordt UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd door de gerenommeerde merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft een staf van meer dan 700 mensen op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilië, China, Canada en de VS). In aanvulling op de standaard printproducten voorziet het bedrijf haar klanten van hoogwaardige producten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdruk, drukwerk op reclameapparatuur en gastronomie. Klanten kunnen ook profiteren van de 24-uurs beschikbaarheid en het 30/60/90-betalingsmodel dat uniek is in deze sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
+49 351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr