09:41 uur 28-10-2015

Nexthink en Ymor gaan partnership aan

UTRECHT, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Nexthink, pionier en leider in end-user IT Operations Analytics (ITOA), en Ymor, gespecialiseerd in Application Performance Management (APM), gaan een partnership aan. Het partnership houdt in dat Ymor bij Nederlandse klanten de Nexthink oplossing implementeert en daaromheen haar dienstverlening aanbiedt.

Met haar Ketenbewaking TM dienstenportfolio beschermt en optimaliseert Ymor IT omgevingen door de eindgebruiker centraal te stellen. Door de Nexthink technologie toe te voegen aan dit portfolio kan Ymor haar bestaande diensten verder uitbreiden en versterken. Naast technische, configuratie-, component- en eindgebruikersmonitoring, kan Ymor haar klanten nu ook werkplekmonitoring aanbieden. De resultaten van Nexthink maken het mogelijk controle te houden over werkplekken waarmee incidenten voorkomen en oplostijden verkort kunnen worden, met kostenbesparing als gevolg.

“Aangezien wij streven naar ‘eindgebruikersgeluk’, is werkplekmonitoring belangrijker dan ooit,” zegt Martin van den Berge, directeur Ymor. “Een werknemer maakt per dag minimaal vijf uur gebruik van diverse applicaties. Als deze niet goed presteren leidt dit tot frustratie en inefficiëntie voor zowel de eindgebruiker als de business. De samenwerking met Nexthink maakt het mogelijk om de eindgebruikerservaring op werkplekniveau te meten, een ‘helikopterview’ van de IT infrastructuur te verkrijgen en snel en eenvoudig de oorzaak van incidenten te vinden. Dit helpt ons om het doel van ‘eindgebruikersgeluk’ te behalen.”

Ymor en Nexthink hebben de werkplekmonitoring ingericht bij onder andere Gemeente Den Haag. Gerard van Lieshout, Sr. Corporate IT Advisor bij Den Haag: “Wij gebruiken Nexthink om alle bedrijfsdesktops te monitoren, dat zijn zo’n 7000 werkplekken. Door vertragingen, crashes en incidenten direct te meten op werkplekniveau, geeft het ons beter inzicht in hoe onze medewerkers de desktops gebruiken. Dit maakt het voor ons niet alleen mogelijk om beter te reageren op gemelde incidenten, maar ook kunnen we configuraties op de desktops aanpassen om problemen te voorkomen.”

“Wij zijn erg enthousiast over het partnership met Ymor en de mogelijkheid die dat geeft om ons bereik in Noord Europa te vergroten,” zegt Nathan Wyld, Europe Channel Director van Nexthink. “Door dit partnership kunnen organisaties in Nederland profiteren van Nexthink’s IT Analytics en Ymor’s uitstekende dienstverlening en support bij implementatie zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van IT Analytics in hun omgeving.

###

Over Ymor:

Ymor Ymor is een snelgroeiende IT dienstverlener uit Utrecht, gespecialiseerd in Application Performance Management. Ymor helpt organisaties de prestaties van hun complexe IT-omgevingen te verbeteren, met de eindgebruiker als uitgangspunt. Of een applicatieketen nu performance- of beschikbaarheidsproblemen heeft, er een nieuwe applicatie gelanceerd moet worden, of de keten end-to-end gemonitord moet worden: met behulp van de KetenbewakingTM diensten wordt de IT omgeving bewaakt en geoptimaliseerd. Zo luidt de belofte van Ymor dan ook: “wij creëren gebruikersgeluk”.

Contacts

Media contacts:
Nexthink
Victoria Calmon, Tel: +33 6 34 77 15 97
victoria.calmon@nexthink.com
www.nexthink.com
of
< b>Ymor
Inge Vollebregt, Tel: +31610762591
ivollebregt@ymor.nl
www.ymor.nl

Check out our twitter: @NewsNovumpr