09:37 uur 28-10-2015

Gilead Sciences kondigt dividend aan voor het vierde kwartaal 2015

FOSTER CITY, Californië–(BUSINESS WIRE)– Gilead Sciences, Inc. (Nasdaq: GILD) heeft vandaag bekendgemaakt dat de Board of Directors van het bedrijf een dividend in contanten van $ 0,43 per gewoon aandeel heeft gedeclareerd voor het vierde kwartaal 2015. Het dividend wordt op 30 december 2015 betaalbaar aan geregistreerde aandeelhouders bij de sluiting van de handel op 16 december 2015. Toekomstige dividenden zullen onderhevig zijn aan de goedkeuring van de directie.

Over Gilead

Gilead Sciences is een biofarmaceutisch bedrijf dat innovatieve behandelingen ontdekt, ontwikkelt en op de markt brengt voor medische behoeften waar nog geen oplossingen voor zijn. De missie van het bedrijf is om wereldwijd de zorg te verbeteren voor patiënten die aan levensbedreigende ziekten lijden. Gilead heeft bedrijven in meer dan 30 landen wereldwijd en het hoofdkantoor is gevestigd in Foster City, Californië.

Ga voor meer informatie over Gilead Sciences naar de website van het bedrijf: www.gilead.com , volg Gilead op Twitter (@GileadSciences) of bel Gilead Public Affairs: 1-800-GILEAD-5 of 1-650-574-3000.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gilead Sciences, Inc.
Patrick O’Brien, 650-522-1936
Investeerdersrelaties

Check out our twitter: @NewsNovumpr