09:53 uur 26-10-2015

Arthur D. Little benoemt nieuwe Chief Innovation Officer

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– ‘S werelds oudste managementadviesbureau Arthur D. Little (ADL), kondigde vandaag de benoeming aan van Rick Eagar als Chief Innovation Officer en Global Technology & Innovation Management (TIM) Practice Leader. Met meer dan 26 jaar ervaring in het adviseren van wereldwijd toonaangevende organisaties op het gebied van innovatie management, zal Eager in deze nieuwe rol samenwerken met experts van het wereldwijde kantoor om de next generation innovatieve en impactvolle oplossingen te ontwikkelen, als onderdeel van de ambitieuze groeistrategie van ADL.

Het aanstellen van deze nieuwe rol weerspiegelt het belang van het kantoor’s Anticipate—Innovate—Transform focus, gericht op het helpen van ADL klanten om succesvol te zijn in de huidige, snel veranderende zakelijke omgeving – een omgeving waarin het sturen van de toekomst, het leveren van baanbrekende innovaties en het omgaan met voortdurende veranderingen van essentieel belang is.

In een reactie op zijn benoeming, gaf Eager aan: “Ik kijk er naar uit deze nieuwe rol te gaan vervullen, op het moment dat Arthur D. Little succesvoller is dan ooit en sneller groeit over de hele wereld. Onze klanten verwachten innovatie van Arthur D. Little en het is een eer om onze verdere inspanningen te leiden in het verder uitbouwen van onze passie en expertise om innovatie in het hart van al onze consulting activiteiten te zetten.

Eager trad in 1989 aan bij ADL, na negen jaar bij Shell te hebben gewerkt en is nu al meer dan 18 jaar director en partner gericht op technologie en innovatie management voor klanten in de energie sector, chemie, transport, overheid en consumptiegoederen industrie. Eager is daarnaast Chief Editor van ADL’s top management tijdschrift Arthur D. Little Prism. Deze benoeming komt op een moment dat Arthur D. Little wereldwijd sterke groei laat zien, met meer dan 35 nieuwe partners sinds de recente MBO

In 2015 alleen al heeft ADL meerdere vestigingen verspreid over alle vijf continenten geopend en zijn er 14 nieuwe Partners bij gekomen, wat de groeiende vraag van klanten voor de services van het kantoor weergeeft.

Voor verdere informatie kunt u terecht op www.adl.com.

Contacts

Sue Glanville/Cate Bonthuys
+447715817589/+447746546773
sue@catalystcomms.co.uk / cate@catalystcomms.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr