08:22 uur 21-10-2015

Sharktech opent de deur voor DDoS-bescherming in Europa

LAS VEGAS (VS)–(BUSINESS WIRE)– Sharktech, het toonaangevende bedrijf op het gebied van DDoS-bescherming, heeft vandaag aangekondigd dat het in Amsterdam een datacentrum opent en daarmee komt automatische DDoS-bescherming beschikbaar voor de IT-infrastructuur van Europese bedrijven.

“Europese klanten zijn het slachtoffer geworden van de grootste DDoS-aanvallen – meer dan de beruchte Spamhaus attack – maar Europa heeft nog niet veel degelijke opties voor DDoS-bescherming”, vertelt Sharktech-voorzitter Tim Timrawi. “We hebben Sharktechs DDoS-bescherming – bewezen in de Verenigde Staten en Azië – naar Europa gebracht.”

Sharktechs nieuwe vestiging in Amsterdam voldoet aan PCI en ISO, heeft supermoderne beveiliging en 24×7 NOC-services. Gebruikers zijn onder andere eBay, PricewaterhouseCoopers, Bosch en IBM. De klanten van Sharktech doen hun voordeel met de uitbreiding omdat we nu efficiënter aanvallen vanuit Europa kunnen tegengaan en – wanneer klanten hun DDoS bundelen over alle Sharktech-datacentra – bedraagt de DDoS-beschermingscapaciteit maar liefst 1 Tbps.

Sharktech heeft zijn gepatenteerde DDoS-bescherming ontworpen om te profiteren van zijn globale netwerk van datacentra. Sharktech ‘Anycast’-technologie zorgt dat bezoekers gebruik maken van het dichtstbijzijnde datacentrum. Het resultaat is dat internethulpbronnen gemiddeld twee keer zo snel geladen worden voor bezoekers, onafhankelijk waar deze zich bevinden.

Sharktechs globale connectiviteit wordt aangetoond door het partnerschap met China Unicom en China Telecom, die Sharktech hebben gekozen als enige bedrijf in de VS dat geoptimaliseerd is voor de Aziatische markt met de snelste leidingen en DDoS-bescherming tot 100 Gbps.

“Alle vormen van DDoS-aanvallen kunnen nu automatisch en tegen een aantrekkelijke prijs worden tegengehouden door te hosten bij Sharktech of door Sharktech uw bestaande hosting te laten beschermen”, zei Timrawi.

Sharktech DDoS-bescherming is vanaf vandaag beschikbaar. Voor een overzicht van regionale datacentra of meer informatie kunt u terecht op https://sharktech.net/.

Klik hierop om te tweeten: @Sharktechnet brengt DDoS-bescherming – een bewezen technologie in de Verenigde Staten en Azië – naar Europa. http://ctt.ec/9MDff+

Over Sharktech

Sharktechs volgende generatie DDoS-beschermingstechnologie beschermt tegen multi-layered DDoS-aanvallen met voorspelbare constante prijzen, onafhankelijk van de grootte en duur van de aanval. Sharktech is een particulier bedrijf met een hoofdkantoor in Las Vegas, Nevada.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sharktech
Joshua Day, 702-330-4786
joshua@sharktech.net
https://sharktech.net/contact-us.php

Check out our twitter: @NewsNovumpr