09:50 uur 16-10-2015

Schlumberger kondigt kwartaaldividend aan

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– De raad van bestuur van Schlumberger Limited heeft vandaag aangekondigd dat zijn kwartaaldividend op 0,50 dollar per uitstaand gewoon aandeel ligt. Het dividend wordt op 8 januari 2016 uitbetaald aan aandeelhouders die als zodanig staan geregistreerd op 2 december 2015 na het sluiten van de beurs.

Schlumberger is wereldmarktleider op gebied van technologie, projectmanagement en IT voor de olie- en gasindustrie. Het bedrijf heeft circa 105 duizend werknemers in dienst, die in meer dan 85 landen werkzaam zijn en meer dan 140 nationaliteiten vertegenwoordigen. Schlumberger heeft binnen de sector het grootste product- en dienstaanbod, van verkenning tot productie.

Schlumberger Declares Quarterly Dividend

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– The Board of Directors of Schlumberger Limited (NYSE:SLB) today declared a quarterly dividend of $0.50 per share of outstanding common stock. The dividend is payable on January 8, 2016 to stockholders of record at the close of business on December 2, 2015.

About Schlumberger

Schlumberger is the world’s leading supplier of technology, integrated project management and information solutions to customers working in the oil and gas industry worldwide. Employing approximately 105,000 people representing over 140 nationalities and working in more than 85 countries, Schlumberger provides the industry’s widest range of products and services from exploration through production.

Schlumberger Limited has principal offices in Paris, Houston, London and The Hague, and reported revenues of $48.58 billion in 2014. For more information, visit www.slb.com.

Contacts

Schlumberger
Simon Farrant – Schlumberger Limited, Vice President Investor Relations
Joy V. Domingo – Schlumberger Limited, Manager of Investor Relations
Office +1 (713) 375-3535
investor-relations@slb.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr