15:09 uur 14-10-2015

Yiwu Fair in het teken van Exhibition + Comprehensive International Trade Service Platform

YIWU, China–(BUSINESS WIRE)– Yiwu, het wereldberoemde productiecentrum van China, breidt met het oog op de dringende vraag naar een sectorupgrade en de uitdagingen voor de Chinese productie-industrie de proportie van zijn dienstensector uit. De 21e China Yiwu International Commodities Fair, trendsetter op de markt van Yiwu, is geheel gewijd aan de de opzetten van een ‘Exhibition + Comprehensive International Trade Services Platform’. Het evenement verleent van 21 tot 25 oktober 2015 diensten met betrekking tot internationale handel, zoals logistiek, e-commerce en financiën voor het midden- en kleinbedrijf. Deze vakbeurs biedt informatie over hardware, elektronica en elektrische toepassingen, dagelijkse benodigdheden, modeaccessoires, ambachten, kantoor- en sportartikelen en textiel. De beurs bestaat uit 4500 stands naar internationale maatstaven, die zijn ondergebracht in tien zalen.

 

 

Yiwu Fair: “Exhibition + Comprehensive International Trade Service Platform”

YIWU, China–(BUSINESS WIRE)– With the urgent demand for industry upgrade and the challenges faced by China’s manufacturing industry, the world-famous manufacturing center of China – Yiwu has begun to expand the proportion of its service industry. As a trend-setter of the Yiwu market, the 21 st China Yiwu International Commodities Fair to be held on October 21-25, 2015 is committed to building an “Exhibition + Comprehensive International Trade Services Platform” and providing comprehensive international trade services, such as logistics, e-commerce and finance, for small-and-medium enterprises. This exhibition will cover 7 industries, namely hardware, electronics & electrical appliances, daily necessities, fashion accessories, crafts, stationery & sporting goods and textile, with 4,500 international standard exhibition booths located in 10 halls.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20151014005737/en/

Expanding trade service exhibition area

The one-stop comprehensive trade service platform and improved on-site trade service experience for the purchasers will be highlights of the 21st China Yiwu International Commodities Fair. The trade service exhibition area will gather e-commerce, freight forwarding & logistics and the third party service companies to fully meet the domestic and foreign purchasers’ demand for international trade service from their arrivals at Yiwu to shipping of their goods. The trade service exhibition area will provide more than 160 exhibition booths, doubling the size of last year.

Launch of “One-stop Service of Yiwu Fair” solution

The “One-stop Service of Yiwu Fair” solution is a comprehensive trade service product specially designed for purchasing delegations, ranging from customs clearance, customs inspection to ship chartering and booking. The suppliers are evaluated and qualified to meet different needs of various kinds of purchasing.

Contacts

Yiwu International Commodities Fair Co., ltd
William Zhong, +86-579-85415475
zy@yiwufair.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr