15:21 uur 09-10-2015

Nick Jordan benoemd tot ceo van Finstar Financial Group

MOSKOU–(BUSINESS WIRE)– Finstar Financial Group (“Finstar” of de “Groep”), een internationale private equity-groep, kondigt vandaag aan dat Nick Jordan is benoemd tot ceo van de Groep.

Nick Jordan heeft 20 jaar ervaring in leidinggevende posities in toonaangevende financiële instellingen, waaronder het overzien van Russische afdelingen van internationale banken en het overzien van effectenhandel en vermogensbeheersafdelingen. Nick stapt over naar Finstar van de Goldman Sachs Group Inc. waar hij de gezamenlijke leiding had over de Russische activiteiten.

Nick Jordan verklaarde:

“Finstar Financial Group is een innovator in de ontwikkeling van aantrekkelijke grootschalige projecten in de financiële sector waar ze met fintech het gevestigde en vrij conservatieve bedrijfsmodel, dat in de afgelopen decennia of zelfs eeuwen niet gewijzigd is, uitdagen.”

 

Nick Jordan Appointed СEO of Finstar Financial Group

MOSCOW–(BUSINESS WIRE)– Finstar Financial Group (“Finstar” or the “Group”), an international Private Equity Group, today announces that Nick Jordan has been appointed as the CEO of the Group.

Nick Jordan has 20 years’ experience in senior positions in leading global financial institutions, including overseeing Russian units of international banks, and overseeing securities trading and asset managing departments. Nick joins Finstar from Goldman Sachs Group Inc. whose Russian operations he was jointly co-heading.

Nick Jordan commented:

“Finstar Financial Group is an innovator in the development of attractive large-scale projects in the financial sector with fintech challenging the long-standing and quite conservative business-model, which has not changed in the past decades, if not centuries.”

About Finstar:

Finstar Group Holding operates in financial markets, the IT and telecoms field, perfumery-cosmetic retailing and also in commercial and trade real estate. Finstar has under its management assets worth a total of more than $2 billion.

Contacts

For further information, please visit www.finstar.com or contact:
Finstar Financial Group
Public Relations
Marina Evseeva
Tel: +7 905 529 12 52
E-mail:
Marina.Evseeva@finstar.ru
or
Instinctif Partners
David Simonson
Mark Walter
Tel: +44 20 7866 7887
E-mail: David.Simonson@instinctif.com
Mark.Walter@instinctif.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr