22:29 uur 08-10-2015

Alibaba Group lanceert innovatieve digitale ervaring om publiek buiten China een beter begrip van het bedrijf te bieden

HANGZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– Alibaba Group Holding Limited (NYSE: BABA) heeft vandaag Alibaba Defined gelanceerd, een uitgebreide digitale ervaring gecreëerd om het publiek buiten China te helpen een beter inzicht te krijgen in het bedrijfsmodel, de strategie en de producten en diensten van het bedrijf.

Alibaba Defined omvat brieven van uitvoerend voorzitter Jack Ma en Chief Executive Officer Daniel Zhang en andere traditionele jaarverslaginhoud. Alibaba Defined is nu live ophttp://ar.alibabagroup.com/2015/index.html.

“Alibaba behoeft geen uitleg in China, waar de consument dagelijks met onze producten en diensten in aanraking komt. Maar voor degenen buiten China die beperkte toegang hebben tot ons ecosysteem, kan het moeilijk zijn om onze visie, ons bedrijf en wat we willen bereiken met ons werk te waarderen,” aldus Joe Tsai, uitvoerend vice-voorzitter. “Onze eerste jaarverslag was de ideale gelegenheid om een uitgebreide ervaring voor iedereen die ons beter wil leren kennen te creëren.”

Alibaba Defined omvat visueel rijke interactieve content die het ecosysteem van Alibaba toont. Bezoekers kunnen de verkoperservaring doorlopen, als een ondernemer die gebruik maakt van Alibaba om een bedrijf op te starten, te runnen en te laten groeien. Op dezelfde manier kunnen gebruikers een dag in het leven van een typische consument beleven om te begrijpen hoe Alibaba’s meer dan 360 miljoen kopers per jaar gebruik maken van haar producten en diensten.

Om Alibaba te begrijpen is het ook noodzakelijk om enig begrip van China te hebben. Hiertoe transporteert Alibaba Defined kijkers naar het moderne China, waarbij hen de nodige context verstrekt wordt om te waarderen hoe de Chinese e-commerce markt de grootste in de wereld werd in slechts een paar jaar tijd en om de omvang van de nog onaangeboorde marktkans op waarde te schatten.

Door middel van een reeks video’s helpt Alibaba Defined gebruikers om zelf te zien hoe Alibaba de infrastructuur van de handel voor de toekomst aan het bouwen is – te beginnen door verbinding te maken met geheel China, met inbegrip van de 600 miljoen tellende plattelandsbevolking, en door haar internationale activiteiten uit te breiden door wereldwijde bedrijven en merken te helpen toegang te krijgen tot China’s grote en groeiende middenklasse.

Ga voor een ervaring met Alibaba Defined naarhttp://ar.alibabagroup.com/2015/index.html. Volg het gesprek op @AlibabaGroup.

Over Alibaba Group

Het is de missie van Alibaba Group om het gemakkelijk maken om overal zaken te doen. Het bedrijf is het grootste online en mobiele handelsbedrijf ter wereld in termen van de totaalwaarde van verhandelde goederen (Gross Merchandise Volume, GMV). Het bedrijf werd opgericht in 1999 en biedt de fundamentele technologie-infrastructuur en marketingbereik om bedrijven te helpen te profiteren van de kracht van internet om een online aanwezigheid te vestigen en handel te drijven met honderden miljoenen consumenten en andere bedrijven.

Belangrijke bedrijven van Alibaba Group omvatten:

  • Taobao Marketplace ( www.taobao.com), China’s grootste online winkelbestemming
  • Tmall.com ( www.tmall.com), China’s grootste platform voor derden, voor merken en detailhandelaren
  • Juhuasuan ( www.juhuasuan.com), China’s populairste online koopmarkt voor groepen
  • Alitrip ( www.alitrip.com), een toonaangevend online platform voor het boeken van reizen
  • AliExpress ( www.aliexpress.com), een wereldwijde online markt voor de consument om direct te kopen uit China
  • Alibaba.com ( www.alibaba.com), China’s grootste wereldwijde online groothandelplatform voor kleine bedrijven
  • 1688.com ( www.1688.com), een toonaangevende online markt voor groothandelaren in China
  • AliCloud ( www.alicloud.com), een leverancier van cloud computing diensten voor bedrijven en ondernemers

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alibaba Group Holding Limited
Bob Christie, 917-860-9410
Bob.christie@alibaba-inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr