15:47 uur 07-10-2015

Thomson Reuters CompuMark kondigt snelste doorlooptijden ooit aan met de nieuwe online Trademark Clearance-technologie

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Het proces van vrijgave van nieuwe merken voor registratie als handelsmerken zal over de hele wereld een revolutie veroorzaken met de introductie vaneen online handelsmerkclearanceoplossing van Thomson Reuters CompuMark, de mondiaal toonaangevende experts in handelsmerkonderzoek en merkbeschermingsoplossingen.

Trademark Clearance is een gebruiksvriendelijke onlinetool die handelsmerkprofessionals in staat stelt tegemoet te komen aan de door de digitale economie gestelde eisen van snelheid, kwaliteit en samenwerking om zoekresultaten in enkele minuten te kunnen leveren. De oplossing helpt handelsmerkprofessionals het risico van het betreden van de markt zonder clearance-onderzoek voor bepaalde merkeigendommen te verminderen door hen de nodige informatie te verschaffen om hun merk binnen enkele minuten vrij te geven via een selfservicebenadering.

“In de digitale economie van vandaag worden handelsmerkprofessionals geconfronteerd met ongekende druk om snel geïnformeerd en effectief advies te geven om risico’s voor bedrijven tot een minimum te beperken,” aldus Mark Frost, General Manager van Thomson Reuters CompuMark. “Trademark Clearance transformeert het vrijgeven van nieuwe handelsmerken en geeft bedrijven hierdoor een sterk concurrentievoordeel. Klanten hebben nu de keuze tussen zoeken als volledige dienstverlening door de experts van Thomson Reuters CompuMark en een uiterst interactieve zoekmachine zoals Trademark Clearance, met onmiddellijke resultaten.”

Trademark Clearance wordt gestuurd door geavanceerde technologie die specifiek is ontwikkeld met handelsmerken in het achterhoofd en ondersteund door brancheleidende content en diensten van experts. De Trademark Clearance interactieve beslissingondersteuningstools bieden in één oogopslag inzicht in een merk en stellen merknaamprofessionals in staat searches direct te structureren en te herkaderen om doelgerichte resultaten te leveren en de bijbehorende werkbelasting die in verband gebracht wordt met het juridisch proces te verminderen.

De oplossing die beschikbaar is via SERION, zal stimuleren tot meer geïnformeerde conclusies en een hogere snelheid naar de markt mogelijk maken.

Over Thomson CompuMark
Thomson CompuMark, een bedrijfseenheid van Thomson Reuters, biedt het breedste scala aan oplossingen op het gebied van handelsmerkonderzoek en merkbescherming. Wij maken het handelsmerk- en merkprofessionals wereldwijd mogelijk om sterke merken te lanceren, uit te breiden en te beschermen door ongeëvenaarde wereldwijde content, expertanalyse en tools, en de voor deze categorie beste service.

Thomson Reuters is wereldwijd de meest vooraanstaande bron van slimme informatie voor bedrijven en professionals. Thomson Reuters combineert branche-expertise met innovatieve technologie om kritische informatie te leveren aan besluitvormers in de financiële, juridische, fiscale en boekhoudkundige, wetenschappelijke, gezondheidszorg- en mediamarkt, gestuurd door wereldwijd de meest vertrouwde nieuwsorganisatie. Voor meer informatie: http://trademarks.thomsonreuters.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zeno Group
Ashley Dolezal, 650-276-6245
Ashley.dolezal@zenogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr