20:02 uur 05-10-2015

Prominus Vastgoedbeheer breidt internationale operaties uit met Yardi Solutions

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– De Nederlandse vastgoedbeheerder Prominus Vastgoedbeheer gaat zijn groeiende internationale portfolio van kantoorgebouwen beheren met Yardi Voyager ® 7S, een Software as a Service-platform dat geschikt is voor mobiel en compatible met tablets.

Prominus gaat ook  Yardi PAYscan™ gebruiken om binnenkomende rekeningen te scannen en in elektronische transacties om te zetten en de goedkeuring van betalingen aan leveranciers te automatiseren.

“We hebben een platform nodig dat met meerdere valuta, internationale bankstandaarden en andere aspecten van internationaal zakendoen om kan gaan en ons tegelijkertijd helpt een uitstekende dienstverlening te bieden aan onze groeiende klantenbestand. Voyager en PAYscan voldoen aan die eisen”, liet directeur Rutger Schenk van Prominus weten.

 

 

Prominus Vastgoedbeheer Expands International Operations with Yardi Solutions

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Dutch property manager Prominus Vastgoedbeheer will operate its growing international portfolio of office buildings with Yardi Voyager ® 7S, a mobile-enabled, tablet-compatible Software as a Service platform.

Prominus will also use Yardi PAYscan™ to scan incoming invoices into electronic transactions and automate the approval workflow through vendor payment.

“We need a platform that can accommodate multiple currencies, international banking standards and other aspects of internal business while helping us deliver outstanding service to our growing client base. Voyager and PAYscan meet those requirements,” said Rutger Schenk – director at Prominus.

“Yardi ® is pleased to provide the automated, single-platform solution that will help Prominus efficiently execute financial, commercial and management obligations for its portfolio,” said Neal Gemassmer, vice president of international for Yardi.

About Prominus Vastgoedbeheer

Amsterdam-based Prominus Vastgoed B.V. has been active as a property management company in the Netherlands for the last ten years. Today its portfolio comprises 65 office buildings that represent €43 million in annual rental income. For more information, visit www.prominus.nl.

About Yardi

Now in its fourth decade, Yardi® is committed to the design, development and support of software for real estate investment management and property management. With the Yardi Commercial Suite™, Yardi Residential Suite™, Yardi Investment Suite™ and Yardi Orion® Business Intelligence, the Yardi Voyager® platform is a complete real estate management solution. It includes operations, accounting and services with portfolio-wide business intelligence and platform-wide mobility. Yardi serves clients worldwide from offices in Australia, Asia, the Middle East, Europe and North America. For more information, visit: www.yardi.eu

Contacts

Yardi
Martin Gedny – Marketing Manager (Europe & Middle East)
+44 (0) 1908 308400
martin.gedny@yardi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr