07:47 uur 05-10-2015

C.H. Robinson breidt strategische focus uit en versterkt management

AMSTERDAM –(BUSINESS WIRE)—Om de groeiende vraag van transport tussen Europa en Azië op te vangen, heeft C.H. Robinson, een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld, twee leden toegevoegd aan zijn global forwarding team.

Oliver Volk is aangesteld als directeur European development, Asia Global Forwarding. Hij voegt 25 jaar internationale ervaring toe aan het team. Volk begon zijn carrière in 1990 in München in Duitsland bij ITG GmbH waar hij verschillende functies bekleedde.

Naar aanleiding van de aanstelling van Volk is Rajendra Tamil benoemd tot route development manager Asia, Europe Global Forwarding. Tamil heeft vijftien jaar ervaring binnen de sector en werkt eerder onder meer voor FedEx Trade Networks.

Check out our twitter: @NewsNovumpr