07:00 uur 02-10-2015

Huawei en Google onthullen de ultieme premium smartphone: maak kennis met de Nexus 6P

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag in San Francisco hebben Huawei en Google de Nexus 6P geïntroduceerd, een innovatieve smartphone met Android 6.0 Marshmallow, het nieuwste besturingssysteem van Google voor mobiele apparaten.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20151001006695/nl/

Huawei and Google unveil the Nexus 6P featuring Android 6.0 Marshmallow (Photo: Business Wire)Huawei and Google unveil the Nexus 6P featuring Android 6.0 Marshmallow (Photo: Business Wire)

“Huawei is zeer verheugd om samen te werken met Google en een hoogwaardige Nexus-ervaring te leveren voor de wereldwijde markt,” aldus Richard Yu, CEO van Huawei Consumer Business Group. “Wij waarderen de manier waarop de consument mobiele technologie in alle delen van hun leven omarmt en hebben een smartphone gecreëerd met een geweldig design, prestaties en een naadloze integratie van Android 6.0 Marshmallow, de nieuwste Android-versie.”

“We zijn verheugd om samen te werken met Huawei om klanten kennis te laten maken met de Nexus 6P, onze kwalitatief hoogwaardigste telefoon tot op heden, en Android 6.0 Marshmellow, ons meest gepolijste en best presterende besturingssysteem ooit,” verklaarde Hiroshi Lockheimer, VP Android, Chromecast en Chrome OS van Google.

Elegant ontworpen

De Nexus 6P is prachtig ontworpen met een elegant uniframe dat volledig van metaal is. De gestroomlijnde achterkant van de telefoon, gemaakt van geanodiseerd aluminium van luchtvaartkwaliteit met diamant gecoate afschuining rondom de randen, legt het accent op de camera die weinig licht behoeft en snelle bewegingen goed vastlegt.

Pure Android

Met de Nexus 6P hebben Huawei en Google een echt hoogwaardig apparaat geïntroduceerd dat 100 procent Android is, met integratie van het nieuwste OS, Android 6.0 Marshmallow

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE – gebouwd op een fundament van kracht
De Nexus 6P is voorzien van een 5,7″ WQHD 518 ppi AMOLED display die perfect is voor het spelen van games, films kijken en werk gedaan krijgen met verbluffende helderheid en stereoluidsprekers aan de voorkant voor een scherp, helder geluid. Uitgerust met de nieuwste versie van de octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1 processor levert de Nexus 6P geweldige prestaties, en de accu van 3450 mAh laat u van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat praten en sms’en.* Met de omkeerbare USB-poort van type-C hoeft u niet langer te raden welke zijde omhoog is.* De meegeleverde type-C snellader geeft tot zeven uur acculevensduur na een oplaadperiode van 10 minuten.

* Alle verklaringen ten aanzien van de acculevensduur zijn bij benadering en gebaseerd op een profiel van gemiddeld gemengd gebruik dat zowel de gebruiks- als de standby-tijd omvat. De werkelijke prestaties van de accu zullen variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder de signaalsterkte, de netwerkconfiguratie, de leeftijd van de accu, de temperatuur, de geselecteerde functies, de instellingen van het apparaat en de gebruikspatronen voor spraak, data en andere toepassingen.

CAMERA – Een krachtige camera die meer licht opvangt
De Nexus 6P beschikt over de beste all-round camera. De Nexus camera is zeer geschikt voor buitenfotografie, maar waar hij werkelijk uitblinkt is in omstandigheden met minder dan ideale verlichting. De grotere 1,55 um pixels vangen meer licht, zelfs in de donkerste omstandigheden, en zorgen zo voor prachtige details en scherpe beelden. De Nexus 6P is ook geschikt voor voor het opnemen van 4K-video’s en slow-motion video’s met een hoge framesnelheid. Met de snellere Google Camera app hoeft u nooit meer een moment te missen en met de slimme Google Photos app zijn uw herinneringen gemakkelijk te herbeleven en altijd binnen handbereik. De Nexus 6P beschikt ook over een 8 MP camera aan de voorkant met de innovatieve HDR+ technologie van Google, waardoor het een van de beste selfie camera’s op de markt is.

VINGERAFDRUKSENSOR – Vereenvoudigde beveiliging: een vingertop
Uw Nexus is sneller en veiliger met Nexus Imprint. Dit is geplaatst op de achterkant van uw apparaat om te passen bij de manier waarop u het van nature vasthoudt; één druk zal uw telefoon inschakelen en uw apps ontgrendelen voor soepele, gemakkelijke toegang. Voor gebruikers in de VS zal Nexus Imprint ook werken met Android Pay voor snelle en eenvoudige aankopen op duizenden locaties in het land.
( In plaats van een wachtwoord kan alleen uw unieke vingerafdruk voor toegang tot uw e-mail en foto’s zorgen, of kunt u aankopen doen op Android Pay. [Alleen in de VS])

PURE ANDROID ERVARING – Altijd nieuw. Draait nu op Marshmallow.
Van binnen naar buiten ontworpen om het meeste te halen uit ‘s werelds populairste OS, levert de Nexus de ultieme Android-ervaring. U bent altijd een van de eersten om software-updates te ontvangen.* En u zult beschikken over de nieuwste, snelste versie, Android 6.0 Marshmallow, dat direct uit de doos voor u werkt.
* https://support.google.com/nexus/answer/4457705?hl=en

Beschikbaarheid

De Nexus 6P zal beschikbaar zijn in meer dan 30 landen waaronder de VS, Canada, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Japan, Australië en India. De Nexus 6P zal vanaf 29 september beschikbaar zijn voor voorbestelling in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Japan via de Google Store.

De telefoon, die voorzien is van 32/64/128 GB aan opslagruimte, wordt geleverd in Aluminium (zilver), Grafiet (zwart) en Frost (wit) en is als volgt geprijsd:

Regio/
land
32 GB 64 GB 128 GB Valuta

(BTW inbegrepen, indien van
toepassing)

VS 499 549 649 USD
VK 449 499 579 GBP
CA 699 749 849 CAD
JP 74.800 80.800 92.800 JPY
AU 899 999 1099 AUD
KR 670.000 730.000 850.000 KRW
FR 649 699 799 EUR
DE 649 699 799 EUR
HK 4688 4988 5688 HKD

Over Huawei Consument BG

Huawei’s producten en diensten zijn verkrijgbaar in meer dan 170 landen en worden gebruikt door een derde van de wereldbevolking, waarmee het bedrijf op de derde plaats staat in de wereld wat betreft leveringen van mobiele telefoons in 2014. Zestien R&D-centra zijn opgezet in de Verenigde Staten, Duitsland, Zweden, Rusland, India en China. Huawei Consument BG is een van Huawei’s drie bedrijfseenheden en heeft betrekking op smartphones, mobiele breedbandapparaten, huishoudelijke apparaten en clouddiensten. Het wereldwijde netwerk van Huawei is gebaseerd op 20 jaar ervaring in de telecomindustrie en is gewijd aan het leveren van de nieuwste technologische ontwikkelingen aan consumenten over de hele wereld.

Voor meer informatie kunt u terecht op:  http://consumer.huawei.com/cn

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Racepoint Global voor Huawei Consumer BG
Lisa Kennedy, 415-694-6717
huawei@racepointglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr